צילום: Getty Images // בארסה. זה יספיק מול פריז?

מוכנה לפ.ס.ז': 1:5 לברצלונה על אלאבס

שלושה ימים לפני המפגש בליגת האלופות, הקטלאנים התפוצצו ורשמו ניצחון ליגה שביעי ברציפות, טרינקאו (29, 74) ומסי (45, 75) כבשו צמדים, פירפו הוסיף (80) • 1:2 לאתלטיקו מדריד על גרנאדה

ארבעה משחקים במסגרת המחזור ה-23 נערכו הערב (שבת) בליגה הספרדית, כאשר שתי המוליכות, אתלטיקו מדריד וברצלונה ניצחו.

שלושה ימים לפני המפגש עם פריז סן ז'רמן בשמינית גמר ליגת האלופות, ברצלונה ניצחה 1:5 את אלאבס בקאמפ נואו. טרינקאו שבמחזור הקודם כבש שער בכורה בליגה, הכפיל את מאזן השערים האישי שלו בדקה ה-29 אחרי בישול של אלאיש מוריבה בן ה-18, בהופעת הבכורה שלו בליגה. 7 דקות לאחר מכן שער של ליאו מסי נפסל לאחר בדיקת VAR בשל נבדל, אבל הפרעוש חיכה לתוספת הזמן של המחצית הראשונה כדי לעשות 0:2 עם שער מדהים מחוץ לרחבה.

האורחת לא ויתרה ובדקה ה-57 המחליף ריוחה צימק ל-2:1, אבל אז הגיעו 6 דקות התפוצצות של בארסה. טרינקאו השלים צמד (74), אחרי דקה מסי השלים גם הוא צמד משלו (75) וג'וניור פירפו (80) חתם את תוצאת המשחק - 1:5 נהדר לחבורה של קומאן.

קוראה מאושר // צילום: EPA
קוראה מאושר // צילום: EPA

אתלטיקו חזרה לנצח. גם ביום שבו לואיס סוארס מחמיץ כמו בן אנוש וקוטע רצף של ארבעה משחקי ליגה עם שער אחד לפחות, אתלטיקו מדריד הצליחה לגבור 1:2 על גרנאדה ולעשות עוד צעד בדרך לתואר. מי שלקח אחריות היה מרקוס יורנטה שקבע 0:1 עם השביעי שלו העונה ובישל את שער הניצחון של אנחל קוראה.

שער של מוניר אל חדאדי העניק לסביליה 0:1 על וואסקה – ניצחון שביעי ברציפות לקבוצה של ז'ולן לופטגי שבכולם היא שומרת על שער נקי.

שון וייסמן פתח בהרכב והוחלף בדקה ה-68 בתיקו 1:1 של ויאדוליד מול אייבר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...