הטריק להכנת ביצה ששבר את הרשת

איך לא חשבנו על זה קודם? • "טכניקה" חדשה לשבירת ביצה והכנת ביצת עין הפכה ללהיט ברשתות

ביצת עין // צילום: גטי אימג'ס // ביצת עין

לפעמים, בין כל כתבות האוכל ברחבי הרשת, סרטוני ההכנה הויראלים והראיונות עם השפים, מגיע לו סרטון טיקטוק בודד שמכיל טריק פשוט ויעיל להכנת מנה כלשהי ופשוט שובר את הרשת בצורה חסרת תקדים. 

זה קרה בשבועות האחרונים מספר פעמים, בין היתר עם טריק לריכוך אבוקדו שחרך את הרשת ולאחרונה פורסם גם סרטון של אדם שמפריד בין חלמון לחלבון הביצה באמצעות שן שום. מוזר כן, אך יעיל.

הלהיט התורן הפעם הוא פשוט, קליל ובעיקר גורם לנו לתהות איך לא ניסינו אותו בעצמנו עד כה או חשבנו עליו לבד. מאדי סאמר, כוכבת טיקטוק בהתהוות, צילמה את עצמה שוברת ביצה על מחבת וזכתה למיליוני צפיות ושיתופים. 

"חיפשתי בעצמי דרך לשבור ביצה בלי שיהיו חתיכות קטנות", היא מספרת. "גיליתי שאם זורקים את הביצה על מחבת רותחת מגובה לא רב, היא נשברת בדיוק באמצע לשני חלקים בלבד, פותחים אותה והכל יוצא החוצה מבלי ללכלך".

מאדי צירפה תיעוד של הטריק הפשוט לחשבון הטיקטוק שלה והשאר, כאמור, היסטוריה.  צופים רבים שראו את הסרטון הגיבו פשוט ב"וואו", אחרים הוסיפו: "זה העיף לי את הראש". אחרים שניסו, הצליחו ואהבו ציינו כי מוטב, ליתר ביטחון, לשטוף את הביצה במים טרם הזריקה למחבת: "אני רוצה לאכול את ביצת העין שלי בלי לקבל גם את מיצי הקיבה של התרנגולת שהטילה את הביצה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר