בדרך לחתימה במכבי חיפה: אצילי נחת בישראל

הקשר הגיע לסיכום על שחרורו מאפואל ניקוסיה הקפריסאית, שהסכימה לשלם חלק מחובו • בכרמל העבירו מסר: נגיע עם אצילי להסדר על הכספים שוויתר • רז מאיר יזכה לחוזה חדש

צילום: לירון מולדובן // עומר אצילי נוחת בישראל, אמש. בדרך למכבי חיפה

הקשר עומר אצילי נחת הלילה (בין רביעי לחמישי) בישראל לקראת חתימה במכבי חיפה. רוב פרטי העסקה סגורים ואצילי יקבל בכרמל חוזה לשנתיים וחצי עם אופציה לעוד עונה, תמורת כ-250 אלף יורו. עוד לפני ההגעה לארץ, הגיע אצילי לסיכום על שחרורו מאפואל ניקוסיה הקפריסאית.

ל"ישראל היום" נודע כי הקפריסאים שילמו לאצילי חלק מהחוב שלהם כלפיו וכך הותר חוזהו. בחיפה העבירו מסר לשחקן כי יגיעו עימו להסדר על הכספים שעליהם ויתר. בתוך כך, בחיפה יחפשו חיזוק גם בעמדת החלוץ.

בשלב זה הוחלט ללכת עם רז מאיר כמגן הימני של הקבוצה עד תום העונה ובקרוב יוצע לו חוזה חדש. מעבר לכך, המגן הקמרוני ארנסט מאבוקה עשוי להישאר עד תום העונה למרות האכזבה ממנו. אם יישאר, מאבוקה ישמש כגיבוי לרז מאיר בעמדת המגן הימני.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר