חילי טרופר: "עולם התרבות חייב להיפתח ראשון"

שר התרבות הודיע כי עם היציאה מהסגר חובה להחזיר את הבמות והספורט לפעילות • "יש כאן צעד חשוב והבנה שחילחלה", הכריז

"המאמצים הרבים שלנו מתחילים לשאת פרי". חילי טרופר

אחרי חודשים שהיה סגור ובמיוחד כשנדמה שכבר איש לא מדבר עליו - הנה בשורה טובה לעולם התרבות, שמגיעה בתקופה שבשורות טובות הפכו בה למצרך נדיר.

שר התרבות חילי טרופר הכריז היום לאחר דיונים בוועדת החוקה היום בכנסת, כי עם היציאה מהסגר התרבות והספורט חייבים להיפתח ראשונים. "אני שמח שהמאמצים הרבים שלנו מתחילים לשאת פרי, ואחרי שורה ארוכה של פגישות ומאבק מתמשך, התקבלה עמדתנו שהראשונים לחזור צריכים להיות תחומי התרבות והספורט. טוב לראות שהיום בוועדת החוקה גם שר הבריאות ובכירי משרדו הדגישו כי עולמות התרבות והספורט יהיו בין התחומים הראשונים שייפתחו לאחר הסגר, זאת בהתאם למודל הדרכון הירוק והמתווה הבטוח שהגשנו.

"בעבר בכל המתווים שמשרד הבריאות פרסם - התרבות הייתה בסוף. יש כאן צעד חשוב והבנה שחילחלה, ובמתווה היציאה החדש התרבות והספורט ממוקמים בראש. ככה חברה צריכה להתייחס לזה. ככה זה צריך להיות", כתב טרופר בעמוד הפייסבוק שלו. נותר רק לקוות כי המילים הללו יהפכו למציאות של ממש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר