שוטרים נפצעו בהפגנת ימין בי-ם

7 שוטרים נפצעו מיידוי אבנים במהלך הפגנה אלימה במחאה על מותו של אהוביה סנדק ז"ל, שנהרג במרדף משטרתי

צילום: דוברות המשטרה //

המחאה על מותו של אהוביה סנדק: שבעה שוטרים נפצעו במהלך מחאה אלימה של מאות מפגינים בציר גולדה מאיר  בירושלים המוחים על מותו של אהוביה סנדק, שנהרג לפני כשבוע במהלך מרדף משטרתי במועצה אזורית בנימין. 14 מפגינים נעצרו בחשד שהפרו את הסדר הציבורי.  

צילום: דוברות המשטרה | צילום: דוברות המשטרה

מהמשטרה נמסר השוטרים נפצעו כתוצאה מיידוי אבנים וחפצים לעברם, וכמו כן כי נזק נגרם לתשתיות הדרך, בהם גדרות חציצה בין נתיבי תחבורה ותמרורים, ולניידות משטרה. עוד נמסר כי נופצו חלונותיו של רכב עצורים.   

קצין משטרה נחבל בראשו במהלך ההפגנה האלימה // צילום: דוברות המשטרה
קצין משטרה נחבל בראשו במהלך ההפגנה האלימה // צילום: דוברות המשטרה

נזק נגרם לתשתיות במהלך ההפגנה // צילום: דוברות המשטרה
נזק נגרם לתשתיות במהלך ההפגנה // צילום: דוברות המשטרה

בעקבות המחאה האלימה נחסם ציר גולדה לתנועת כלי רכב בין צומת בגין ועד צומת האדמו"רים (סמוך לבר אילן). כמו כן נמסר כי הכניסה להר חוצבים נחסמה. שוטרים שנמצאים במקום מפזרים את ההפגנה תוך שימוש באמצעים השונים. 

המשטרה מסרה כי במהלך ההפגנה הוזעק כוח משטרה לטפל באירוע במהלכו הקיפו עשרות אנשים רכבו של אזרח תמים שחלף במקום. השוטרים ביצעו מעצר של אחד ממיידי האבנים, ובמהלך המעצר החלו להתגודד סביבו מעורבים נוספים והושלך לעבר קצין משטרה חפץ מתכת שפגע בצווארו. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר