את השף שחר לוי אתם בוודאי זוכרים מגמר עונה 8 של תכנית הריאלטי "מאסטר שף". הפיינליסט הססגוני והנועז פותח ממש בימים אלה מסעדת פופ אפ למשלוחים בלבד, ברוח התקופה המאתגרת ועד שאפשר יהיה לפתוח את המסעדה הראשונה שלו, המתוכננת לפתוח שעריה באביב 2021.
כתבת: מאיה דרין // צילום: גיל קרמר
תפריט הפופ אפ מוקדש ברובו למנת האודישן הנהדרת של לוי עם כניסתו לעונה. היו אלה חלות בריוש מפנקות ונהדרות. לאחרונה פיתח לוי את המנה לכדי רפרטואר חלות ממולאות בשלל סגנונות עולם. החלות העגולות ארוזות למשעי בקופסת קרטון מעוצבת לעילא ואליהן מתלווים מטבלים ושאר ירקות שמעניקים לכל ביס עיקצוץ טעם נוסף.
על מנת לפתוח את התיאבון לקהל הרחב עבד לוי במשך זמן ממושך על פיצוח בצק טבעוני כדי שמליות הבשר יתעטפו במעטפת בצק ללא מוצרי חלב. בנוסף, הכניס לתפריט גם מלית על בסיס ירקות וגבינה טבעונית כדי לתת מענה טעים במיוחד גם לקל הטבעוניים וגם לרגישים ללקטוז.
בשבועות הראשונים ניתן להזמין דרך אפליקציית "תן ביס" או דרך עמוד האינסטגרם - @marie_antoinette_tlv
כרגע, המשלוחים לתל אביב, יפו, בת ים וחולון בלבד