צילום: AFP // בקי האמון. עשתה היסטוריה

היסטוריה נשית ב-NBA, שיא ללברון ביום הולדתו

לילה מדהים: שחקנית העבר הפכה לראשונה אי פעם שמנהלת משחק ב-NBA • זה לא עזר לסן אנטוניו שלה, שראתה את המלך חוגג משחק 1,000 בקריירה עם יותר מ-10 נקודות

עוד הישג היסטורי למלך. ביום הולדתו ה-36, בעונתו ה-18 בליגה, לברון ג'יימס ממשיך להוכיח שכל עוד הוא משחק - אין לו מתחרים.

26 נקודות, 8 אסיסטים ו-5 ריבאונדים קלע קינג ג'יימס הלילה (בין רביעי לחמישי) מול סן אנטוניו והגיע ל-1,000 משחקים ברציפות עם 10 נקודות ומעלה. במקום השני ברשימה נמצא מלך אחר, מייקל ג'ורדן, רק עם 866 משחקים רצופים כאלה. לוס אנג'לס לייקרס, שנהנתה גם מ-20 נקוודת ו-8 ריבאונדים של אנתוני דייויס ו-21 נקודות של דניס שרודר, ניצחה את הספרס 107:121.

זה לא היה הדבר ההיסטורי היחיד שקרה במשחק הזה. מאמן המארחת, גרג פופוביץ', הורחק ברבע השני אחרי שהתפרץ על השופטים, ומי שתפסה את מקומו על הקווים היא שחקנית העבר בקי האמון, שהפכה לאישה הראשונה שמנהלת משחק ב-NBA.

לברון ג'יימס // צילום: AFP
לברון ג'יימס // צילום: AFP



בקבוצה השנייה של עיר המלאכים, לוס אנג'לס קליפרס, נראה שהתבוסה המטורפת לדאלאס עשתה לה רק טוב, כי מאז היא מנצחת ומרשימה. אחרי שהביסה את מינסוטה ב-23 הפרש, הגיע תורה של פורטלנד לחטוף תבוסה בהפרש דומה. זה נגמר ב-105:128 לקבוצה של קוואי, שנעדר משני המשחקים האחרונים בשל הפציעה בפניו.

אז לאונרד חזר עם מסכה - ועם רצון גדול לנצח. זה בא לידי ביטוי עם 28 נקודות ו-7 אסיסטים, שעזרו לזה לקרות. פול ג'ורג' תרם 23 נקודות, 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים משלו, והקליפרס עלו למאזן 1:4.

יתר המשחקים: ברוקלין - אטלנטה 141:45; מיאמי - מילווקי 108:119; דאלאס - שארלוט 118:99; בוסטון - ממפיס 107:126.



israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...