אם שאלתם את עצמכם פעם למה הקש בחנויות מקדונלד'ס רחב יותר ולמה לקולה יש טעם מיוחד, אתם לא לבד, ומסתבר שיש מדע שלם מאחורי כל פרט בתפריט של המסעדה - כך חושף בסרטון טיקטוק עובד לשעבר של הרשת בשם מייקל ראיין.
מייקל, העלה לרשת בחשבון שלו @evilglitterqueen, סרטון שזכה כבר ל-11 אלף צפיות, בו הוא מסביר לבקשתה של גולשת אחרת, המון סודות מאחורי צורת ההגשה של המוצרים בסניפי מקדונלד'ס ברחבי העולם. "אנשים חושבים שהמוצרים סתם מוגשים כך, אבל שתדעו שיש המון מדע מאחורי כל פרט ופרט במוצרים שאתם מקבלים".
@evilglitterqueen
#stitch with @annaxjames #fat kid #facts about #fastfood #mcdonalds #MONCLERBUBBLEUP
למשל ביחס לקשים הרחבים מהרגיל הוא מציין כי "ברגע שהקש רחב יותר אז מגיעים יותר גזים ללשון שלך וזה משפיע לטובה על הטעם. באותו אופן סירופ קולה של החברה טעים יותר, כי מקדונלד'ס בקשו מחברת קוקה קולה להוסיף יותר סוכר לתרכובת שמוגשת אצלם".
סוד נוסף שחושף העובד הוא על נגיסי העוף של החברה: "הם מזריקים לנגיסי העוף מי מלח וכך שומרים יותר זמן על הפריכות והטעם שלו", מציין העובד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו