כבר נגמר: איביץ' וצוותו פוטרו מווטפורד

אקס מכבי ת"א נאלץ לעזוב את קבוצת הצ'מפיונשיפ לאחר ארבעה חודשים בתפקיד • הסיבה: סכסוך מתוקשר עם הקפטן האהוד, טרוי דיני

צילום: אי-פי // ולדימיר איביץ'. סוף בסיפור באנגליה?

הרומן בין ולדימיר איביץ’ לווטפורד הסתיים עוד לפני ינואר. כלי התקשורת באנגליה מדווחים בשעה האחרונה כי המאמן הסרבי, שאימון בהצלחה מרובה בקריית שלום בשתי העונות האחרונות, פוטר רשמית מקבוצת הצ'מפיונשיפ. איביץ' נאלץ לעזוב יחד עם כל צוותו המקצועי, שהגיע בקיץ לממלכה.

מוקדם יותר במהלך הערב, דווח  כי הנהלת המועדון צפויה לפטר את איביץ' בתוך 48 שעות, זאת לאחר ארבעה חודשים בלבד בתפקיד, ככל הנראה בעקבות סכסוך עם הקפטן האהוד, טרוי דיני.

ווטפורד, שמדורגת במקום החמישי שמוביל בסיום העונה לפלייאוף, הפסידה היום 2:0 להאדרספילד במסגרת המחזור ה-20 בליגה השנייה. מאזנו של איביץ' עומד על 9 ניצחונות, 7 תוצאות תיקו וארבעה הפסדים, כאשר קבוצתו מרוחקת 9 נקודות מפסגת הליגה. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר