כדוריד: רמה"ש ניצחה את מ.כ חולון ונותרה מושלמת

המוליכה ממשיכה להרשים וגברה במשחק משובח על החבורה של פלאח • רחובות כמעט הצליחה להביך את הפועל ראשל"צ

צילום: הדר ואן קולא, איגוד הכדוריד // יותם טל ועוז חממי במפגש בין דימונה להפועל ראשון

המחזור השביעי בליגת ווינר בכדוריד נערך אתמול (שישי) וכמעט התרחשה בו סנסציה של ממש. מכבי דימונה, שמשחקת זו השנה השנייה בליגת העל ומעולם לא השיגה נקודה, אירחה את הפועל ראשון לציון והיתה קרובה מאוד להביך את שחקניו של עידן מימון. לעשר הדקות האחרונות, דימונה נכנס ביתרון 19:21, אולם מאותו שלב - ההתקפה שלהם ממש השתתקה, ולבסוף הם הפסידו 22:24.

מנגד, מי שממשיכה להרשים זו א.ס רמת השרון. המוליכה ניצחה 32:35 את מ.כ חולון ושמרה על מאה אחוזי הצלחה. בד בבד, הפועל אשדוד, עדיין בלי רם טורקניץ שצפוי לחתום בקבוצה בקרוב, הביסה 19:29 את מכבי קריית מוצקין. 

משחק צמוד היה בקריית אונו: הפועל המקומית אירחה את עירוני רחובות, שקיוותה להשיג נקודה ראשונה העונה. האדומים, שהשיגו נקודה אחת בלבד בשלושת המחזורים האחרונים, התקשו מאוד, אך לבסוף טאריק קסומוביץץ' הצליח להכריע 13 שניות לסיום עם שער שקבע 33:34.

משחק צמוד נוסף היה בין א.כ נס ציונה לבין בני הרצליה, והוא הסתיים ב-28:28. מי שממשיכים במומנטום החיובי אלו מכבי ראשון לציון שניצחו 28:32 את מ.כ באר שבע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר