ולדימיר פוטין | צילום: רויטרס

דיווח: פוטין יפרוש בשל מחלת הפרקינסון

על פי הצהובון, מי שדוחפות לפרישתו של הנשיא הרוסי הן שתי בנותיו והמתעמלת לשעבר אלינה קבייבה, שנחשדה בעבר בקיום רומן איתו • בקרמלין הכחישו

נשיא רוסיה ולדימיר פוטין, יפרוש בחודש ינואר בשל חששותיו כי חלה במחלת הפרקינסון. כך דיווח הבוקר (שישי) ה"דיילי מייל" הבריטי שהסתמך על גורמים במוסקבה. בקרמלין הכחישו את הדיווח.

על פי הדיווחים בצהובון, מי שדוחפת לפרישתו של הנשיא הרוסי בן ה-68, היא לא אחרת מהמתעמלת לשעבר אלינה קבייבה בת ה-37, שנחשדה בעבר בקיום רומן עם הנשיא פוטין. במקביל, יש דיווחים כי גם שתי בנותיו של הנשיא מנסות לגרום לו לפרוש. 

החשדות בכל הנוגע למצבו הרפואי של פוטין, והסברה האפשרית כי חלה במחלת הפרקינסון, הועלו לאחר שבכמה סרטוני וידאו שונים נראה הנשיא פוטין כשרגליו מקפצות.

בסביבתו של פוטין חוששים כי חלה בפרקינסון // צילום: אי.פי
בסביבתו של פוטין חוששים כי חלה בפרקינסון // צילום: אי.פי

בנוסף, גם ה"סאן" הבריטי דיווח כי פוטין נראה לאחרונה כשאצבעותיו מתעוותות בזמן שהחזיק עט כתיבה ואחז בכוס, שחלק מאמינים כי הכילה קוקטייל של משככי כאבים.

החוקר הפוליטי ממוסקבה, ולרי סולבוי אמר ל"סאן" כי חברתו של הנשיא קבייבה ושתי בנותיו דוחקות בו לפרוש ולעזוב את התפקיד. "יש את המשפחה. יש לה השפעה גדולה עליו. הוא מתכוון לפרסם את תוכניות הפרישה שלו בחודש ינואר", אמר סולבוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...