אפל שלחה אתמול (ב') הזמנה לאירוע הכרזה שתערוך ב-10 בנובמבר בשעה 20:00 (שעון ישראל), תחת הכותרת "עוד דבר אחד" (One More Thing) – אחד מהמשפטים הכי מזוהים של המייסד האגדי של החברה, סטיב ג’ובס.
לפי הערכות, החברה צפויה לחשוף לראשונה מחשבי מאק (Mac) עם מעבדי Apple Silicon מבוססי ארכיטקטורת ARM מתוצרת עצמית, זאת לאחר שזנחה את המעבדים של אינטל. לצד זה, על הערכות אפל תשיק לקהל הרחב גם את הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה, macOS 11 Big Sur.

מדובר באירוע ההכרזה השלישי של ענקית הטכנולוגיה בחודשים האחרונים, כאשר זו חשפה ב-15 בספטמבר שני שעונים חכמים חדשים ואייפדים, וב-13 באוקטובר הכריזה על סדרת האייפון 12, הכוללת ארבעה דגמים שונים, לצד הרמקול החכם HomePod mini. כמו באירועים האחרונים, גם אירוע ההכרזה הזה יתקיים ללא קהל ויעבור בשידור חי.
>> את אירוע ההכרזה נעביר בשידור חי גם בעמוד האינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו