מכה לסיטי: אגוארו לא ישחק מול ריאל מדריד

פפ גווארדיולה אישר שחלוץ מנצ'סטר סיטי שנפצע בברך לא יחלים בזמן למשחק הגומלין של שמינית גמר ליגת האלופות ב-7 באוגוסט

צילום: AP // הפציעה של אגוארו במהלך המשחק מול ברנלי. לא ישחק מול ריאל

סרחיו אגוארו לא יוכל לשחק בגומלין שמינית גמר ליגת האלופות מול ריאל מדריד, כך אישר הבוקר (שלישי) מאמן מנצ'סטר סיטי פפ גווארדיולה.

המאמן נשאל על ידי העיתונאים האם החלוץ יהיה חלק מהסגל שלו לקראת משחק הגומלין ב-7 באוגוסט וענה: "לא, אני חושב שזה לא יהיה אפשרי בזמן".

החלוץ בן ה-32 שסובל מפציעה בברך, לא היה בפעילות מאז שנפצע במהלך ניצחון הליגה על ברנלי בחודש יוני. אגב, בדיוק היום לפני 9 שנים חתם אגוארו בשורות הסיטיזנס.

גם בלי הארגנטינאי, מנצ'סטר סיטי תפגוש ב-7 באוגוסט את ריאל מדריד למשחק הגומלין של שמינית גמר ליגת האלופות, והיא מגיעה עם יתרון 1:2 מהמשחק הראשון בברנבאו. אם תעבור את החבורה של זידאן, סיטי תפגוש את המנצחת בין יובנטוס לליון (0:1 ביתי לצרפתים במשחק הראשון).

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר