"וואלה, זכינו!": כוכבי "חתונמי" נפרדים

מי הבטיח ללמוד ולהשתפר? מי מצפה לפתוח פרק חדש? ומי מרגיש שהגורל השאיר אותו רווק? • ביחד או לחוד, עם תקווה לעתיד בהיר יותר או שמחה על המזל שנפל בחלקם, נפרדו משתתפי "חתונה ממבט ראשון"

צילום: מתוך האינסטגרם // עדיין מאוהבים

העונה השלישית של "חתונה ממבט ראשון", או "חתונמי" כפי שהפכה לשגורה בפי כל, הגיעה לישורת האחרונה. אחרי פרידה אחת רגע לפני סוף הדרך ועוד פרידה או שתיים מפתיעות יותר, גילינו מה קרה עם הזוגות בזמן שעבר מאז צילומי התכנית (למעט ניר והגר, שגורל הזוגיות שלהם יוצג בפרק נפרד).

• הסיום של "חתונמי": מי מהזוגות שרדו?

אם כבר צפיתם בפרק ששודר אמש (שלישי), אתם בוודאי יודעים שמתוך ארבעת הזוגות שהכריזו בסיום הצילומים כי הם מעוניינים להמשיך ביחד - שניים כבר נפרדו מאז. רוני ונועם הספיקו לסיים את הקשר ביניהם, וכך גם דנית ואמיר. לעומת זאת, דווקא הזוג שהחל את דרכו הזוגית בצליעה, דניס והדר, המשיכו את הקשר ביניהם ונמצאים בזוגיות עד היום, ונכון לעכשיו הם הזוג היחיד בעונה שנותר יחד.

עדיין ביחד // צילום: באדיבות קשת
עדיין ביחד // צילום: באדיבות קשת

אתמול, לאחר שידור הפרק שבו חוזרים לזוגות בזמן אמת, משתתפי "חתונמי" הציפו את הרשת בשלל תגובות שלהם לאירועים המדוברים. אנחנו מודים שהתבאסנו מעט בגלל היחס בין כמות הנפרדים לכמות הזוגיים, אבל מצד שני, כל סוף הוא התחלה של משהו חדש. אולי אפילו ההתחלה של המיונים לעונה הבאה.

דניס רוסקוב והדר ברייר, הזוג שנותר כאמור ביחד, העלו שניהם פוסטים תואמים, שבהם כתבו: "כנראה שהגורל שמר עלינו רווקים כדי שיפגישו בינינו... במבט אל העתיד הלוואי ונחווה יחד עוד שנים מאושרות לפחות כמו הכמעט שנה שחלפה. וואלה, זכינו!". הדר העלתה היום פוסט נוסף עם תמונה זוגית וכתבה: "רוצה כבר לחשוף את כל התמונות מהעשרה חודשים שחלפו, אבל לאט לאט. בתמונה: חונכים את הפוף הזוגי החדש".

    
View this post on Instagram          

:

A post shared by Dennis Rusakov (@dennisrusakov) on Jun 9, 2020 at 1:40pm PDT

    
View this post on Instagram            

A post shared by Dennis Rusakov דניס רוסקוב (@dennisrusakov) on Jun 7, 2020 at 12:56pm PDT

דובי עמירה, המתמודדת האנרגטית, פרסמה גם היא פוסט, ארוך למדי: "לפני שנפרדים, עוצרת לדקה. סוף? זה טוב? זה רע? לא יודעת מה יותר... זה מרגיש משהו אחר. כשהסרט נגמר מתחילים את החיים, והצלילים מתחילים להתנגן בניגון נעים. עוצרת לדקותיים לשלוח לכל אחד מכם הצופים חיבוק גדול שאומר תודה. הפכתם לחלק משמעותי במסע ובחוויה גדולה בחיי. מחיתם דמעה יחד איתי, צחקתם איתי ולפעמים עליי. חיבקתם, הערתם, הבעתם דעה, פרגנתם ובעיקר התרגשתם יחד איתי. בזכותכם הצופים לא הייתי לבד, וחווית הצפייה הפכה לקצת יותר נעימה. אז לפני שנפרדים, והסוף קרב ובא חשים את הקרבה בסוף שעה טובה שלא שוכחים בין ידידים. גם עכשיו, צופה ויחד אתכם והלב מתרחב מאהבה! תודה!".

אריק חביב, מי שהיה בן זוגה בתכנית, הסתפק בפוסט יותר מתומצת ובו כתב: "תם לו המסע, רכבת הרים של רגשות. משתדל לקחת איתי את הדברים החיוביים ומהשלילי - ללמוד ולהשתפר. חימם את לבי לשמוע ביקורות טובות ושגרמנו לאנשים מעט נחת ואפילו צחוק בימים של מגפה לא פשוטה. שמחתי גם לשמוע ביקורות שליליות וללמוד מכם מעבר למה שלמדתי על עצמי לבדי".

רוני לוי, שהיחסים בינה לבין בן זוגה נעם קציר, נראו נפלאים רוב הזמן, נפרדה גם היא מסיפור האהבה והבהירה: "הלב לא שבור, הלב שלם ופועם. אמנם סיפור האהבה עם נעם לא צלח, אבל לאורך כל תקופת השידורים האהבה שלכם נכנסה לי ישר אל תוך הלב בכל יום ויום מאז שחזרתי לישראל. מוקירה לכם תודה ענקית. החזרתם אותי הביתה".

עוד בנושא "חתונמי":

• המתמודד שהחליט לחשוף את נטייתו המינית

• בלי אמיר: הזוגות מ"חתונמי" חוגגים

• זוגיות פלסטית לתפארת בפריים-טיים

• "חתונה ממבט ראשון": השפלה פומבית בפריים טיים

• "חתונמי": באהבה ומלחמת רייטינג אין חוקים

צילום מסך
צילום מסך

ודנית לבנת, שגם הקשר שלה ושל אמיר זהבי הסתיים בפרידה, האריכה וכתבה: "איזו שנה מטלטלת ומרגשת זו הייתה. כמה עליות וירידות, הצלחות ואכזבות, רגעים מאושרים וכאלו שפחות, דמעות, חיוכים, מבוכה, כאב, שמחה, ייאוש, גאווה, אושר עילאי ובליל של תחושות מבלבלות. תודה, תודה, תודה על המתנה הכי טובה שיכולתי לבקש בחיים המופלאים האלו. תודה על הפרטנר שבחרתם בשבילי שהציב לי מראה ענקית מול הפנים - המראה הכי מלמדת ונכונה עבורי. תודה על התהליך העמוק, המאתגר והמלמד שעברתי, על התובנות שעלו במהלך הדרך ועל אלו שעוד יגיעו. מעריכה כל דמעה וכל חיוך, ומאושרת על מה שהם לימדו אותי. אני מאושרת. מחויכת. שלמה. גאה. חזקה ומחוזקת. ובעיקר - חכמה יותר ומצפה בקוצר רוח לפתוח פרק חדש (ובתקווה אחרון) עם חבר טוב לצדי, שנכון בשבילי ואני בשבילו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר