הכדורגל הישראלי מתקשה לפלס את דרכו לצמרת הכדורגל האירופי, אך בכל הקשור לעסקים בענף המצב הרבה יותר מעודד. החברה הישראלית Plus500, ששמה מתנוסס על חזית החולצה של שחקני אתלטיקו מדריד, לקחה חסותה גם על אלופת שוויץ יאנג בויז. שני מועדוני הכדורגל הללו מצטרפים גם לקבוצת הראגבי האוסטרלית בראמביס.
העובדה כי חברה ישראלית לוקחת חסות ראשית על שני מועדוני כדורגל במקביל מזכירה חברות אחרות במזרח התיכון שנכנסו לשיווק אגרסיבי דרך הכדורגל. אגב, מדובר בתקופה קשה מאוד לכדורגל האירופי. כל המועדונים נפגעו קשה מבחינה כלכלית, אך דווקא Plus500 ניצלה את המצב כדי להרחיב את חסותה באירופה. יאנג בויז השוויצרית מייצגת את העיר ברן והחסות עליה היא לשנתיים הקרובות.
ואנג'ה גראוול, מנכ"ל יאנג בויז אמר "כולנו בציפייה לשובו של הכדורגל המקצועני בשוויץ לפעילות מלאה. לחברת Plus500 רקע עשיר ומכובד בתמיכה ומתן חסויות לקבוצות מובילות בספורט המקצועני, אנו נלהבים מהצטרפותה כנותנת החסות הראשית של המועדון."
דויד צרויה, מנכ"ל Plus500 מסר: "אנו שמחים לבשר על תחילתה של שותפות חדשה עם מועדון הכדורגל יאנג בויז, קבוצת הכדורגל המצליחה בשוויץ והאלופה הנוכחית. מתן חסויות לקבוצות ספורט מובילות הינו חלק מאסטרטגית השיווק של החברה כאמצעי להגברת החשיפה הבינלאומית והעצמת המותג הגלובאלי Plus500.