במסעדת ג'ורג' וג'ון, אותה מוביל השף תומר טל, חוזרים לשגרה כמו שאר המסעדות, אך עם הבדל אחד קטן. רוב המסעדות לא ממוקמות בתוך מלון חמישה כוכבים יוקרתי. כך, עקב המגבלות החדשות של משרד הבריאות ובזכות לא מעט יצירתיות, יהפכו חלק מהסוויטות והחדרים של מלון דריסקו היוקרתי בתל אביב לחלק מן המסעדה, לבילוי זוגי, משפחתי, ערב בין חברים או אפילו פגישה עסקית.
ניתן להתארח מזוג עד שישה סועדים בסוויטה או חדר פרטי בתפריט מיוחד שיעלה כ-250 שקלים לאדם ויכלול לחם, ראשונה, עיקרית וקינוח זוגי, ללא שתיה. האירוח הקולינרי זמין בימים ראשון עד רביעי ועומד בכל התקנים שהציב משרד הבריאות. כמו כן, ניתן להזמין דילים הכוללים לינה וארוחה במסעדה במחירים משתנים.
השף תומר טל: "בימים הקרובים, אחרי אין סוף תרחישים, ניסיונות ומחשבה נפתח מחדש את דלתות המלון והמסעדה.
לכל לקוחותינו שמלווים אותנו, אלו שכבר מכירים ואלו שבקרוב יכירו, אנחנו שמחים ונרגשים לקראת הבאות. זה הזמן להתחיל מחדש, אחר, נקי, טעים ומפתיע. עם המון מחשבה הנתונה לפרק הזמן הקצר הזה שייזכר לדורות וירשם בדפי ההיסטוריה
אני מרגיש מלא באנרגיה טובה ונמרצת ומאחל לכולנו הווה ועתיד בריא וטוב יותר".
אורבך 6 תל אביב
להזמנת ארוחות: 037269309
להזמנת חבילות אירוח במלון כולל ארוחות: www.thedrisco.com או 037410000
פוסט קורונה בלנדוור
לקראת החזרה לשגרה משיקים ברשת לנדוור תפריט חדש שעבר התאמה לתקופת הפוסט קורונה. בתפריט המדובר מנות ארוזות מראש במחירים נוחים. על התפריט אמונה המנהלת הקולינרית החדשה של לנדוור, השפית יהלומה לוי.
בתפריט נמצא כריכי בוקר וצהריים, סלטים, שייקים ומשקאות חמים וקרים, כולם זמינים ברוב סניפי הרשת ברחבי הארץ

חזל"ש בפומו
המסעדה האיטלקית בהובלת השף שחר ברנע נמצאת בעיצומן של ההכנות ומתאימה את עצמה לחזרה מחודשת לשגרה, עם מנות חדשות ומנות ספיישל, תפריט יינות משודרג ופתיחת המרפסת. תוך הקפדה על הנהלים, מרווחים והפרדה בין הסועדים.
בין המנות החדשות בתפריט: כרובית בטאבון ברוטב יוגורט, סלט בלסמיקו, המבורגר לחם בריוש עם כבד אווז ושאר התפריט הישן והמוכר. המסעדה תפעל עפ"י הנחיות משרד הבריאות, כל צוות עובדי המסעדה עברו תדרוך מקיף והתאמה למצב החדש.
כתובת: רח' הברזל 11 רמת החייל, תל אביב. טלפון: 03-9225320
שעות פעילות: ראשון - שבת: 12:00 עד אחרון הלקוחות
אתר : https://pomo-italiano.co.il/

שיינע לייק א דיימונד
מסעדת הדגים ופירות הים של השף אסף גבאי תיפתח שוב החל מחמישי הבא 28.5.20, וכל ערב ב 18.00
המסעדה תסודר לפי ההנחיות, יהיו תפריטים חד פעמיים והרבה שולחנות בחוץ .
מלבד התפריט הקבוע יגיש גבאי מנות ספיישל על פי הדגה הטרייה היומית ובערבים הראשונים יחולקו הרבה פינוקים והפתעות, כדי לחגוג את הפתיחה המחודשת.
שיינע - נחלת בנימין 59 | 03-5627143 שעות פתיחה: ראשון-שישי מ 18.00 עד אחרון הלקוחות

בנינה ביאנכה חוזרים לשגרה
הביסטרו הים תיכוני בהובלת השף ירין עמירה מתאים עצמו לקראת חזרה לשגרה עם שינוים בתפריט, מנות חדשות ובעיקר מחירים נוחים יותר. בין המנות החדשות נמצא: בוראטה של קיץ, פיצה יוונית, סשימי דג לבן, סלט עלים וסנט מור, כרוב בטאבון ופילה דניס קריספי.
כתובת: בוסי סנט ג'ורג 9, מדרום לצומת ביל"ו.
טלפון להזמנות: 08-9480080, אתר: www.ninabianca.co.il
אוקינאווה מרחיבה את אזור המשלוחים
היפנית הוותיקה מנווה צדק וגן החשמל, מגדילה את טווח המשלוחים שלה ומעתה ניתן יהיה להזמין סושי, מגוון מגשי אירוח, מנות יפניות אותנטיות, קינוחים, קוקטיילים ועוד במשלוח מהיר ומפנק גם לערים: רמת גן / חולון / בת ים / ראשון לציון / הרצליה, אזור ורמת השרון. מערך המשלוחים החדש ייפעל בכל יום בין השעות 12:00-23:00 והנחה קבועה של 10% על קטגוריית הסושי ספיישל תינתן למזמינים דרך האתר.
לדברי רעות גרשוני, מבעלי הרשת: במרוצת השנים צברה המסעדה מוניטין גבוה בתחום המשלוחים בתוך תל אביב עם קהל נאמן וחוזר, אך יחד עם זאת לא מצאנו לנכון להתרחב עם משלוחים אל מחוץ לעיר כל עוד לא הרגשנו שיש ביקוש לנושא. לשמחתנו - תקופת הקורונה הניבה גם דברים טובים כאשר במהלכה הופתענו מהדרישה הגבוהה של הלקוחות להגיע לאזורים גם אל מחוץ לעיר, מה שגרם לנו להרים את הכפפה ולאחר שנים כה רבות לתת לקהל את מבוקשו".
אוקינאווה משלוחים - 03-5101099
WWW.OKINAWATLV.CO.IL

השפים המובילים בספר בישול דיגיטלי
אתר המתנות BUYME משיק ספר בישול דיגיטלי בשיתוף פעולה עם לא מעט שפים ישראלים מובילים דוגמת ברק כהן (מגזינו), שאול בן אדרת, יובל בן נריה ועוד רבים וטובים. את הספר ניתן לשלוח בחינם לכל מי שתחפצו, או לעצמכם. הספר מכיל מתכונים למנות עיקריות, ראשונות, קינוחים ואפילו קוקטיילים.
