בהרצה: שירות חדש לספוטיפיי

שירות הסטרימינג הפופולרי מנסה להדביק את המתחרים • בינתיים מדובר בניסיון עבור דגמים מסוימים בלבד, שעלול להפוך לקבוע בהמשך • ספוטיפיי: "אנחנו עורכים באופן תקופתי מספר ניסויים"

צילום: יוני מנר // שירות חדש בהרצה

קשה לערער על העובדה כי בעשור האחרון הפך הקריוקי לאטרקציית מסיבות חברתית. מועדוני קריוקי נפתחים ומשגשגים ולא מעט ברים בערים הגדולות ובפריפריה מארגנים ערבי קריוקי, לעתים על בסיס שבועי או חודשי. אלה מושכים אליהם קהל רב, אשר השילוב בין שתייה ואבדן עכבות מביא אותם לכדי שירה בקולי קולות. בתוך כל אלה יש את אלה הרוכשים מכונות קריוקי ביתיות, וישנם המשתמשים בפיצ'ר הקריוקי ביוטיוב למטרות דומות. כעת נראה שגם משתמשי פלטפורמת הסטרימינג הפופולרית ספוטיפיי יוכלו להנות מהאפשרות לשיר, לצעוק או לזייף את השירים האהובים עליהם.

כפי שהתפרסם באתר Ice, משתמשי מערכת הפעלה של אנדרואיד מדגמים מסוימים מדווחים לאחרונה על כך שבדומה לפיצ'ר שמציעה המתחרה העיקרית אפל מיוזיק, גם ספוטיפיי מציעה כעת את אפשרות הצפייה במילות השיר שהמשתמש מאזין לו – בסנכרון עם הופעתם בשיר. זאת לפחות באופן זמני, בניסיון לבחון את אפשרות שילוב התוסף באפליקציה באופן קבוע.

״אנחנו עורכים באופן תקופתי מספר ניסויים במאמץ לשפר את חווית המשתמש שלנו״, אומרים בספוטיפיי. ״חלק מהניסויים הללו סוללים את הדרך עבור חוויית משתמש רחבה יותר, בעוד אחרים משמשים כלא יותר לצורכי לימוד חשוב. אין לנו עוד חדשות בנושא לחלוק בזמן זה״.

• הכל על "האח הגדול"

 

• מיוחד: "2020 בסיפורים"

 

• אוהד שרגאי: "הכל מוטה בטלוויזיה"

 

• בריטניה: מנחת הריאליטי התאבדה

 

• מתה כוכבת "סקס והעיר הגדולה"

 

• נישואי הסלבס הקצרים בהיסטוריה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר