עירוני נס ציונה החלה את העונה ביורופקאפ במאזן 0:7 אבל הערב (רביעי) רשמה הפסד שני רצוף, הפעם בבית לקלוז' 84:81 במשחק שסגר את הסיבוב הראשון בשלב הבתים השני.
דארקו פלאניניץ', אקס מכבי ת"א, שיחק מצוין והיה הגורם המרכזי לניצחון של קלוז' ולהפסד הראשון העונה של הכתומים בלב המושבה ביורופקאפ. לנס ציונה לא היו פתרונות אליו והוא סיים את המשחק עם 23 נק', 8 ריב' ו-9 מ-9 מהקו, שתיים מהן במצב קריטי ובנוסף סחט 11 עבירות.
המשחק היה צמוד לכל אורכו. נס ציונה הובילה 78:81, אבל 23 שניות לסיום העלה פלאניניץ' את האורחים ל־81:82. ג'ף וויטי החטיא ו־9 שניות לסיום קרון ג'ונסון (בעונה שעברה בהפועל ב"ש) קלע פעמיים מהקו וקבע 81:84. רביב לימונד איבד את הכדור בהוצאת חוץ והניצחון של הרומנים.
במשחק נוסף במסגרת הבית ניצחה טסמוקי מינסק בחוץ את אורדיאה 73:89. תמונת הבית בתום הסיבוב הראשון: מינסק וקלוז' במאזן 1:2, אורדיאה ונס ציונה 2:1.
טל דן מתקשה מול קלוז', הערב // צילום: דני מרון
דקוואן קוק מנסה לסדר התקפה, הערב // צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו