אחרי שבוע וחצי של חיפושים מצאה מכבי ת"א את הרכש שחיפשה והחתימה את הרכז ארון ג'קסון על חוזה עד סיום העונה, כך אישר השחקן בחשבון הטוויטר שלו בתשובה לאחד מאוהדי הקבוצה.
כפי שפרסמנו לראשונה ב"ישראל היום", הצהובים שחיפשו חיזוק לקו האחורי בעקבות פציעותיהם של ג'ון דיברתולומיאו ונייט וולטרס, פנו לגארד (33, 1.91 מ') שהביע את נכונותו להצטרף. בתחילה קבוצתו הסינית בייג'ין דאקס סירבה לשחררו, אך ביומיים האחרונים הגיע הצדדים להבנות והדרך לעסקה נסללה.
המאמן יאניס ספרופולוס חשק בשחקן המנוסה שזכה באליפות היורוליג עם צסק"א מוסקבה ב-2016 מתוך הבנה שהוא יתאים מבחינת האופי וסגנון המשחק לקבוצה שנבנתה השנה בהיכל.
עם החתימה הזו סוגרים ג'קסון ואלופת ישראל מעגל לאחר שבשנים האחרונות, כולל בקיץ האחרון, התנהלו מספר פעמים מגעים בין הצדדים, אך לא הבשילו לידי חתימה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו