לא פעם קורה שלאחר שידור תכנית ריאליטי משתתפי אותה תכנית יוצאים נגד ההפקה בפלטפורמה אחרת: מתלוננים על האופן שבו הוצגו או על החוויה שעברה עליהם, אבל ייתכן שגם השופטים חווים לא פעם רגעים שמשאירים אותם עם תחושה לא לגמרי נעימה – כך אם לשפוט לפי התגובה של השף מאיר אדוני לגולשת בעמוד האינסטגרם שלו.
• 'הבימה': הושעו סמכויות ההנהלה
• ביקורת: מסע הנקמה של אלון בן דוד
השף המצליח העלה עוד תמונה של מזון מעורר תיאבון שהכין עבור אחד מבניו: "עונג של בוקר לבניה שלי", כתב ופירט את מרכיבי המנה. "דיסת קוואקר עדינה, תפוח פינק ליידי, תמר, קינמון וכמה טיפות של שמן ארגן. ארוחה מלאה בביס אחד". אלא שאת אחת הגולשות שהגיבו לו נראה שעניינו דווקא דברים אחרים – למשל העובדה שהוא כבר לא ב"משחקי השף" (על אף שחלפו מאז שלוש עונות). וכאן העניינים הפכו למעניינים.
"אתה חסר במשחקי השף", כתבה לו אותה גולשת, ואילו אדוני הגיב כעבור זמן קצר: "תודה נשמה, אבל הם לא חסרים לי". התגובה מעט יוצאת הדופן של השף כלפי התכנית בה עבד הפתיעה מעט את הגולשת שתהתה "למה לא?", ואילו גולשת אחרת הגיבה "אמירה מאוד מיותרת". אדוני מצדו הגיב: "ממש לא, אבל לא נכנס לזה. יום שמח וטוב". בהחלט. לכולנו.
• כוכבי "שנות ה-80": "הלכנו אחורה"
• קים אור אזולאי נגד מעיין אדם
• "יוצר "הנערים": "מדובר באפרטהייד"
• כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו