צילום: יח"צ // איילי הצפון

ישראייר מחדשת את הקו ללפלנד

אמנם בחוץ הטמפרטורות רק עולות, אך זה הזמן המושלם לחשוב על חופשת חורף מושלגת • במרחק של 5 שעות נסיעה בפברואר תמצאו פנינת קסם מושלגת

חברת ישראייר הודיעה היום (שני) כי החל מחודש פברואר היא מחדשת את קו התעופה שלה ללפלנד. מרחק של חמש וחצי שעות טיסה ישירה לשדה התעופה רובניימי (Rovaniemi), בירת לפלנד.

הטיסה תצא פעם בשבוע, מחיר כרטיס טיסה החל מ- 389 דולר עם כבודת יד של 8 ק"ג. מחיר חבילה לחמישה לילות במלון בדרגת ארבעה כוכבים לדוגמה במרכז העיר כולל הפלגה בשוברת הקרח סמפו תמצאו החל מ- 1,195 אירו. טיול מאורגן עם מדריך צמוד של נתור לחמישה ימים על בסיס פנסיון מלא יעלה החל מ-1,995 אירו לאדם. המזמינים טיול מאורגן עד ה-20.8 יהנו מ-100 אירו הנחה.

 גיל סתיו סמנכ"ל שיווק ומכירות של ישראייר מסר: "לאור ביקוש לטיולי חורף באחד מפלאי הטבע העוצמתיים והקסומים באירופה, החלטנו להקדים וכבר עכשיו לפתוח את קו התעופה לבירת לפלנד החל מחודש פברואר 2020. האזור הצפוני של לפלנד מציע פעילות לכל גיל, תוך הכרת חיי היום יום של התושבים מול איתני הטבע ופעילויות המשלבות בין אופנועי שלג לאקשן סביב השעון".

לפלנד משתרעת על פני 350 אלף קילומטרים בצפון סקנדינביה, בחלקה הצפוני של פינלנד. היא שוכנת באזורי הפרא היפים בין צפון רוסיה, נורווגיה ושוודיה החולקות אותה, נושקת לים הצפוני ומתאימה לטיולי משפחות, צעירים ומבוגרים בין נופים עוצרי נשימה וחוויות אקסטרים.

בעונת החורף והשלגים, המתחילה בנובמבר ונמשכת עד אפריל, חוזים המטיילים בנהרות ובמפלים הקפואים, בשוברת הקרח במפרץ בוטניה השומרת על נתיב שיט פתוח בין העיר קמי להלסינקי, ובמרחבים לבנים שלא נגמרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...