נציג איטליה באירוויזיון יחזור לישראל?

הלהיט הענק "סולדי", שקטף את המקום השני בתחרות האירוויזיון בתל אביב, כבש את תחנות הרדיו בישראל • עכשיו מנסים להחזיר את מחמוד לארץ בעקבות ההצלחה

צילום: EPA // מחמוד

הנציג האיטלקי יגיע לישראל? המפיקים בישראל לא נשארו אדישים להצלחה הענקית של מחמוד בישראל, גם הרבה אחרי שאירוויזיון 2019 הסתיים.

• נבעט החוצה: הדחה ראשונה בתולדות "גולסטאר"

• מאבק על דגל ישראל: קליפ טעון לדודו טסה

בעקבות ההצלחה הגדולה, אחת מהפקות חנוכה הגדולות מנסים מאוד להחזיר לארץ את מחמוד, נציג איטליה באירוויזיון 2019, והציעו לו להשתתף במופע, אבל נכון לעכשיו נתקלים בקשיים והמשא ומתן בין הצדדים תקוע.

כזכור, מחמוד ושירו המצוין "סולדי" דורגו במקום השני, ואף על פי שלא חזר הביתה כמנצח, בעיני רבים הוא נחשב למנצח הגדול של התחרות, ויש לו גם לא מעט מעריצים ישראלים. "סולדי" ממשיך להתנגן בתחנות הרדיו בישראל עד היום ולשמור על מקומו בצמרת השירים המושמעים ביותר.

בתוך כך , חגיגות האירוויזיון בתל אביב הגיעו לסיומן אתמול באופן רשמי, כשבעמודי התחרות ברשתות הוחלף הלוגו, ללוגו עם דגל הולנד.

• הישראלי שהציל את "ג'יימי לאניסטר" 

• העולם התהפך: ניקי מינאז' תופיע בסעודיה?

• גילי מוסינזון: שכבתי עם דנה אינטרנשיונל

• צפו: דואט של סנופ עם זמר ישראלי

פרויקט 30 שנה ל"סיינפלד":

• יד המלך: הכוכבים שהתחילו ב"סיינפלד"

• קולו של דור: המהפכה של "סיינפלד"

• חידון ידה ידה: יודעים הכל על "סיינפלד"?

• רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר