מדונה מעולם לא הייתה מסוג הנשים שאכפת להן מה חושבים עליהן, והפרובוקציה אף הייתה פעמים רבות מה שעזר לה להישאר בתודעה במשך עשורים של קריירה מצליחה.
מאידך, נדמה שלפעמים היא לוקחת את זה צעד אחד רחוק מדי, והיום הקהל שפעם העריץ אותה כבר לא ממהר לפרגן או להבין.
מלכת הפופ בת ה-60, שמקדמת בימים אלה את אלבומה ה-14 "מאדאם X", נכנסה בכל הכוח לאלטר אגו שמלווה את האלבום, וככזו לא מפחדת להציג תדמית חצופה ופרובוקטיבית אף יותר מזו שמזוהה עמה.
• למה קיאנו ריבס לא נוגע בנשים?
• האפליקציה הישראלית שכבשה את אירופה
• "לסגור": ינון מגל נגד "מאסטר שף"
• רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם
במסגרת קידום האלבום, מדונה, בדמותה של מאדאם X, הגיעה להתארח בטוק שואו הבריטי המצליח של גרהאם נורטון, והצליחה לעורר את חמתם של גולשים וצופים רבים בהתנהלות שהם ראו כחצופה, מזלזלת וחסרת כבוד למנחה ולאורחי התוכנית כאחד.
Madonna on Norton: rude, vain, obnoxious & looked ridiculous. pic.twitter.com/Y40kYH0tWe
— Piers Morgan (@piersmorgan) 15 ביוני 2019
"מדונה בתוכנית של נורטון: גסה, מתנשאת, דוחה ונראתה מגוחך", צייץ העיתונאי הבריטי הדעתן פירס מורגן לאחר ההופעה המדוברת של מדונה בסוף השבוע האחרון.
ומורגן, כך מסתבר לא היה היחיד שזעם ונע באי נוחות מול ההופעה של מדונה.
גולשים רבים יצאו נגד מה שהם כינו התנהגות מביכה מול אורח נוסף בתוכנית, השחקן הותיק והמוערך סר איאן מקלן.
"גרהאם נורטון, בבקשה תבטיח לי שלעולם לא תזמין את מדונה לתוכנית שלך שוב", צייץ גולש זועם אחד ואחר הוסיף: "זה ממש גורם לי לחלחלה. האופן בו מדונה מדברת אל סר איאן מקלן. היא כל כך חסרת כבוד, זו בושה".
בקטע מהתוכנית בו סיפר מקלן שהוא בן 80 ודיבר על מסיבת ההפתעה שעשו לו, שאר המרואיינים והקהל צחקו ומחאו לו כפיים, בעוד מדונה ישבה שעונה לאחור, קפואה במקום והסתכלה עליו במבט שיש אנשים שיקראו לו "מזלזל".
כשמקלן התיישב על הספה לצידה, מדונה זזה מרחק ניכר הצידה, והשחקן אמר לה "את לא צריכה להתרחק ממני".
כאמור, הראיון הוא אחד בסדרה ארוכה של קידומים לאלבום החדש שלה, בהם מנסה מדונה בכל הכוח להיאחז באלטר אגו החדש שלה, מאדאם X, שלדבריה אינו חדש כלל כי אם מלווה אותה מתחילת הקריירה שלה כרקדנית בניו יורק.
"אני מסרבת להתכופף למוסכמות ולמה שהחברה מצפה ממני כאישה", אמרה בריאיון לצהובון "הסאן" הבריטי. "כן, הסגנון שלי חצוף, בוטה וחסר פחד. אל תתעסקו איתי".
כמי שיש לה נוכחות רשתית בולטת ברשתות החברתיות, עם 2.5 מיליון עוקבים בטוויטר, 14 מיליון באינסטגרם ו-18 מיליון לייקים בעמוד הפייסבוק שלה, מדונה מודעת היטב לכוחן של הרשתות והשפעתן.
"את מוצאת את עצמך משווה את עצמך לאחרים", סיפרה בריאיון, "אני חושבת שאינסטגרם נוצרה כדי לגרום לך להרגיש רע. אנשים הם עבדים לרצון לקבל את האישור של אחרים כל הזמן", הוסיפה.
בראיון לפודקאסט של דן ווטון הוסיפה: "העולם זקוק לקולות ייחודיים. אנחנו צריכים השראה, ואת זה אנשים לא מבינים. אני רוצה שאומנים יחשבו מחוץ לקופסא".
• אירה דולפין: "הייתי בטוחה שאני מתה"
• "הישרדות VIP": מי מטומטם - הצופים או השורדים?
• מזל טוב: מוש בן ארי התארס לחברה בת ה-24
• גל של פציעות ב"נינג'ה ישראל VIP"
• מיכל אנסקי: "הקמפיין נדחה בגלל השיתוק"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו