אחרי הרבה מאוד ספקולציות, שמועות ועיכובים, מדונה, כוכבת הפופ הגדולה בעולם, הגיעה אמש (שלישי) מלונדון לישראל במטוסו הפרטי של הפילנתרופ סילבן אדמס, שגם אחראי למימון הופעתה בגמר האירוויזיון.
זמן קצר אחרי שנחתה כבר המתינו לה צוותי צילום מחוץ למלון דן שבו היא שוהה. הזמרת הגיעה בליווי עשרות רקדנים, מלווים ואנשי הפקה, והבוקר היא צפויה להתחיל בחזרות.
״לעולם לא אפסיק לנגן מוסיקה כדי להתאים לאג'נדה הפוליטית של מישהו, ולא אפסיק לדבר נגד הפרות זכויות אדם בכל מקום בעולם שבו הן נמצאות״, אמרה מדונה בראיון לרויטרס, ובכך אישרה לראשונה את השתתפותה באירוע.
תופיע בגמר האירוויזיון. מדונה // צילום: GettyImages
״הלב שלי נשבר בכל פעם שאני שומעת על החיים התמימים שאבדו באזור הזה ועל האלימות שמשרתת את המטרות הפוליטיות של אלה שנהנים מהסכסוך העתיק הזה. אני מקווה ומתפללת שנשתחרר בקרוב ממעגל החורבן ההרסני הזה, וניצור דרך חדשה לקראת שלום".
• אירוויזיון 2019: כל העדכונים
• בין דנה לנטע: אירופה קטנה עלינו
• ישבור שיא: חשיפה פנומנלית לאירוויזיון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו