"חמאס והג'יהאד האסלאמי הפסיקו לירות מיוזמתם"

גורם ביטחוני בכיר התייחס למצב בדרום, ואמר ש"ארגוני הטרור לא העריכו נכון את עוצמת התגובה הישראלית" • נתניהו: "המערכה לא נגמרה, נערכים להמשך"

אש בעזה // צילום: AFP // אש בעזה // צילום: AFP

גורם ביטחוני בכיר התייחס הבוקר (שני) להפסקת האש בדרום, ואמר שחמאס והג'יהאד האסלאמי "הפסיקו את הירי מיוזמתם". 

הגורם אמר, "ארגוני הטרור הופתעו מהכוח שישראל הפעילה ולא העריכו נכונה את עוצמת התגובה הישראלית. חמאס והג'יהאד האסלאמי הבינו היטב שכללי המשחק השתנו, ולכן הם הפסיקו את הירי ביוזמתם, אחרי בקשות חוזרות מצידם להפסקת אש". 

נתניהו הזהיר: "המערכה עדיין לא נגמרה" // צילום ארכיון: אמיל סלמן

גם ראש הממשלה נתניהו התייחס להפסקת האש בדרום, ואמר ש"המערכה לא נגמרה. ביומיים האחרונים פגענו בעוצמה רבה בחמאס ובג'יהאד האסלאמי. תקפנו יותר מ-350 מטרות, פגענו במנהיגי ובפעילי טרור, והרסנו מגדלי טרור", אמר נתניהו. 

"המערכה לא הסתיימה, והיא דורשת אורך רוח ושיקול דעת. אנחנו נערכים להמשך. המטרה הייתה ונשארה להבטיח את השקט ואת הביטחון לתושבי הדרום. אני שולח תנחומים למשפחות ואיחולי החלמה לפצועים", הוסיף ראש הממשלה. 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר