פרסום ראשון: אחרי משא ומתן מפרך ומתמשך, החוזה עם מדונה צפוי להחתם בקרוב והזמרת צפויה להופיע באירוויזיון 2019 בישראל.
כידוע, המשא ומתן עם הזמרת התחיל לפני חודשים ספורים ולאחר שסוכם עקרונית החלו בהפקה לעבוד על ההופעה של הזמרת.
בהמשך התגלעו קשיים על רקע אומנותי, מאחר שתוכן אחד השירים שהתכוונה לבצע, ככל הנראה השיר החדש, היה פוליטי, ועל כן באיגוד השידור האירופי סירבו לאשר אותו.
עוד על מדונה:
• מלכת הפופ בת 60: סוד הקסם של מדונה
• מדונה וקים קרדשיאן בדרך לשיתוף פעולה?
• הסוד של מדונה: טיפול פנים במזלגות
• הרשת בטירוף: מזהים את מדונה?
הופעה בשווי למעלה ממיליון דולר. מדונה // צילום: GettyImages
את ההופעה הזאת, בשווי של למעלה ממיליון דולר, יממן איש העסקים סילבן אדמס. אם לא יהיו שינויי לו״ז, מדונה תנחת בישראל ב-15 במאי ותופיע בגמר התחרות.
הזמרת האמריקנית תהווה ללא ספק את גולת הכותרת של שלל אירועי האירוויזיון בישראל, אך היא ממש לא היחידה שתגיע במיוחד לתל אביב כדי לחגוג במה שמסתמן להיות אחד האירוויזיונים המושקעים ביותר בכל הזמנים. אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, באירוויזיון 2019 צפויים להשתתף אלני פוריירה מקפריסין, שהיתה היריבה של נטע באירוויזיון 2018 וסיימה במקום השני, קונצ'יטה וורסט מאוסטריה, זוכת אירוויזיון 2014, מונס סלמרלוב משבדיה, זוכה 2015 שגם הנחה את אירוויזיון 2016, וורקה סרדוצ'קה מאוקראינה, שהגיע למקום השני ב-2007 ועוד אורחים רבים, זאת בנוסף לזוכים הישראלים שיקחו אף הם חלק במופע. כל משדרי התחרות יועברו בשידור ישיר ב"כאן 11".
הכל על האירוויזיון:
• אירוויזיון: משתתפי העבר יופיעו בת"א
• יוצאים לדרך: מנחי האירוויזיון נפגשו
• חלום לאירוויזיון: השיר של להקת שלוה
• השופטים החדשים של "הכוכב הבא"?
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו