ויקטוריה בקהאם חוגגת אצל אסף גרניט

מעצבת האופנה המפורסמת ממשיכה בחיבתה למסעדה של גרניט "קואל אופיס" • הפעם היא הביאה את הצוות שלה לחוות את המקום

מה דיוויד חושב על המהלך? בני הזוג בקהאם

כבוד לאסף גרניט: מעצבת האופנה המפורסמת ויקטוריה בקהאם הגיעה בליל שני למסעדת "קואל אופיס" בלונדון יחד עם הצוות שלה. בסטורי שלה נראה שף אורי נבון שחוגג יחד איתם. בקהאם תייגה את המסעדה וכתבה "ערב מהנה, תודה למסעדה".

זו לא הפעם הראשונה שבקהאם מגיעה ל"קואל אופיס", בתחילת החודש היא הגיעה לדייט עם בעלה דיוויד בקהאם במסעדה החדשה של שף גרניט.

במגזין רכילות "NOW" נכתב על הדייט הלילי של השניים: "הזוג נסעו למסעדה לונדונית עם אוכל משובח. כוכב הכדורגל פרסם קטעי וידאו מרובים שלו עם אשתו כשהם נהנים מאוכל מזרח תיכוני".


View this post on Instagram

A post shared by Coaloffice (@coaloffice) on

Dec 14, 2018 at 10:48am PST

"בסטורי אחד, צלחתו של בקהאם חושפת ערימה גבוהה של אוכל צבעוני, ובסטורי שני המסעדה מתעוררת לחיים עם מוסיקה נהדרת", נכתב במגזין האנגלי.

"ניתן לראות את המלצרים רוקדים סביב הזוג, בזמן שקינוחים מפתים במיוחד מונחים לפניהם, עם עיצוב יוצא דופן לשולחן. בקהאם נהנה בוודאות מהארוחה, כשמאוחר יותר הוא כתב 'יאמי'.


View this post on Instagram

A post shared by Coaloffice (@coaloffice) on

Feb 21, 2019 at 9:51am PST

גם ב"קואל אופיס" התרגשו שהזוג המפורסם הגיעו למסעדה, וכתבו באינסטגרם: "שמחנו לארח את הזוג בקהאם עם מנות היישר מירושלים".

רק בדצמבר האחרון נכנסה המסעדה "קואל אופיס", שנפתחה ב-2018, לרשימת עשר המסעדות הטובות על פי ה-the nudge.

מבקרי הבטאון היוקרתי ציינו כי את המסעדה עיצב מעצב העל טום דיקסון וכן כתבו על המנות הגדולות שמגיש השף בסגנון ים תיכוני. האוכל כולל לברק עם קוסקוס וחמאת דלעת, פילה בקר עם תבשיל גרגירי חומוס וביצה עלומה.


View this post on Instagram

A post shared by Coaloffice (@coaloffice) on

Feb 19, 2019 at 11:09am PST

המבקר ציין כי אמנם האוכל מוגדר ישראלי מודרני אבל "מדובר בלקיחת מתכונים מרחבי כל צפון אפריקה והמזרח התיכון תוך שילוב ההשפעות של המטבח העכשווי, יחד נוצרו מנות מיוחדות מאד. אמנם מדובר במסעדה עמוסה אבל עם אווירת שמחה ומוזיקה טובה". 

גרניט, שהספיק שנה שעברה גם לבשל למעצבת העל הבריטית, סטלה מקרטני, סיפר כי יעדיף לפתוח יותר מסעדות בעולם ולא בארץ. זאת בגלל המרחב שמאפשר תחרות בריאה בין השפים ולא ביקורת קטלניות. לדבריו, הקהל בחו"ל יציב יותר ומאפשר למסעדות יציבות מבחינת הרווחים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר