במהלך סוף השבוע פורסם סרטון של רב בשם מנחם אדרי שמתייחס לפעילות של דודו פארוק, וטוען כי הוא אינו בן אדם. בסרטון שפורסם וזכה לשיתופים רבים ברשת, מזהיר הרב את העוקבים והמעריצים של הזמר ומבקש מהם להתרחק ממנו ולהימנע מהאזנה לשירים שלו.
"הוא שד ואני לא בטוח שהוא בן אדם בכלל", טען הרב אדרי. "אין לו חלק לעולם הבא ואני לא בטוח שהוא יהודי בכלל. זה חוטא ומחטיא את הרבים. הבנתי שגם בנות וגם בנים רודפים אחריו ויש שאומרים שהוא בכלל גוי ואינו יהודי. תשמעו את המבטא שלו, יש לו מבטא של גוי, זה לא בן אדם, זה שד", אמר הרב.
"מצווה לשבור ולהרוס כל שיר שלו. הדבר הזה חמור, איום ונורא. מיליונים רודפים אחריו, רחמנא ליצלן. לא לשמוע את הדבר הזה, זה לא זמר, זה שד. דרך הזנות והפריצות הוא סוחף את מעריציו. בנות תמימות וצדיקות נסחפות אחריו. אסור לשמוע את מה שהוא שר. כל מי ששומע את השירים שלו שידע שהוא חוטא ומחטיא וחובה להרוס כל זכר מהדבר הזה", הוסיף הרב.
"דודו פארוק יותר חמור מהיטלר, וזה אני אומר לכם עם שתי ידיים על ספר תורה, זה שד, זה לא בן אדם בכלל. הוא מחטיא את נשמותיהם של עם ישראל ואין לו חלק בעולם הבא, וספק בכלל אם הוא יהודי", אמר עוד הרב.
את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום
הסרטון של הרב הגיע לדודו פארוק שצפה בו, אך לא הגיב לדברים. לא מדובר בפעם הראשונה שרבנים מתבטאים נגד דודו פארוק. לפני כשלושה חודשים צולם רב כשהוא מזהיר את הציבור ומבקש להתרחק מהתכנים שמפיץ. האומן השנוי במחלוקת הגיב בלגלוג לדברי הרב ופרסם את תגובתו בחשבון האינסטגרם שלו.