כחלון: "אמליץ על נתניהו אם יהיה לו רוב"

שר האוצר ויו"ר כולנו הדגיש כי הוא חלק מגוש הימין ותקף את בני גנץ: "לא באזור שלנו" • כחלון הוסיף: "רוצה להיות שר אוצר גם בממשלה הבאה"

עמית סגל, משה כחלון // צילום: מרים צחי // עמית סגל, משה כחלון // צילום: מרים צחי

שר האוצר ויו"ר כולנו משה כחלון הביע היום (שלישי) תמיכה בראש הממשלה בנימין נתניהו ואמר בכנס ירושלים: "עבדתי יפה מאוד עם בנימין נתניהו ונמשיך כך". הדברים נאמרו על רקע הדשדוש בסקרים של כולנו, כשבסקר האחרון שפורסם ב"ישראל היום" המפלגה לא עברה את אחוז החסימה. 

 

צילום: עמי שמיר

עוד אמר כחלון: "נתניהו כבר הודיע שהממשלה הזו היא גם זו שהוא ירצה אחרי הבחירות. אני חושב שהיה לנו שיתוף פעולה מעולה ולא בטוח שיהיה עוד פעם שיתוף פעולה כזו טוב. אני חושב שאנחנו נחזור למספרים שלנו מהעבר. כרגע יש רעש מסביב אבל גם בבחירות הקודמות נתנו לנו ארבעה- חמישה מנדטים אבל תוצאות האמת היו שונות. עבדתי יפה מאוד עם בנימין נתניהו ונמשיך כך. אני לא רואה את גנץ במצב כזה שעומד להרכיב ממשלה״.

 

ימשיכו ביחד גם בממשלה הבאה? בנימין נתניהו, משה כחלון // צילום: מרים צחי

 

לגבי השאלה האם ימליץ לנשיא על נתניהו: "בלי המלצה שלי ביבי היה ראש ממשלה? אני אעשה לביבי את הרוב הדרוש על מנת להרכיב ממשלה. אני רוצה להיות שר האוצר גם בממשלה הבאה. אני מאוד רוצה בזה למרות שזה קשה, כל שינוי שרוצים לעשות אפשר לעשות רק ממשרד האוצר״.

 

היחסים בין השניים ידעו עליות מורדות לאורך השנים. ב-2017 המחלוקת בין השנים בכל הנוגע להקמתו של תאגיד השידור החדש כמעט והובילה לבחירות. בינואר 2018 הודה כחלון ביחסים הבעייתים כשאמר: "אני ונתניהו כבר לא". 

 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר