הבריטים במאנץ': קבב עם נוטלה

רשת דליברו הציגה לכבוד יום הנוטלה הבינלאומי קציץ בשר בתיבול שוקולד • השפים מסבירים: זה נהוג מאוד במטבח המקסיקני

קבב ונוטלה. זה כשר בכלל? // צילום: דליברו // קבב ונוטלה. זה כשר בכלל? // צילום: דליברו

לכבוד יום הנוטלה הבינלאומי שחל בשבוע שעבר, השיקה רשת המזון המהיר דליברו שבבריטניה קבב טבול בשוקולד. מדובר בבשר עוף טחון בתיבול פלפל ומיץ לימון. שפים בדליברו שקדו על המנה, שעוררה עניין רב בקרב הלקוחות. רבים התלהבו מהשילוב המיוחד, ואחרים פשוט נגעלו. 

כך או כך, ברשת ציינו ששילוב בין בשר לשוקולד נהוג במטבח המקסיקני, שם יש תבליני קקאו שבאים בשילוב עם סוגי בשר שונים. "בסך הכל, השוקולד או הקקאו מוסיפים עומק וטעם מיוחד לבשר. לכן לא חששנו ללכת על המתכון הזה", מסרו בדליברו. 

"אנחנו אוהבים מפעם לפעם להפתיע עם מנה חדשה, להציע לסועדים טעמים בלתי שגרתיים. יום הנוטלה הבינלאומי היה הזדמנות טובה לכך", הוסיפו בדליברו.

אחד הסועדים שטעם את הקבב אמר לכלי התקשורת: "בריטים די גמישים בטעם שלהם. אנחנו אוכלים גם צ'יפס עם גבינת חלומי ואריסה עם יוגורט, אז אפשר גם קבב עם נוטלה. נכון שהיו צריכים קצת לשכנע אותי לטעום את זה, אבל יום בינלאומי הוא אכן סיבה טובה לנסות משהו חדש".

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר