מהרגע שכריס בראון שוחרר ממעצר ביום שלישי האחרון הוא מנסה לשדר "עסקים כרגיל" ואף הגיב להאשמות נגדו דרך הרשתות החברתיות.
הזמר, שנעצר בפריז בחשד לאונס של צעירה בת 24 בנסיבות מחמירות, הספיק מאז לכתוב פוסט שבו כתב: "הכלבה הזאת משקרת", וציין שהאשמות הן "שקריות".
מי שבאופן מוזר התייצב בגלוי לצידו של בראון, הוא לא אחר מאשר הזמר ג'סטין ביבר, שכתב לו מילות תמיכה שעוררו תמיהה וכעס בקרב אנשים רבים, כולל מעריציו.
מנסה לשדר "עסקים כרגיל". כריס בראון // צילום: יח"צ
בראון העלה אמש (ד') עוד סרטון שבו הוא מתאמן על כוריאוגרפיה בסטודיו לריקוד, והוסיף את הכיתוב "אנחנו עובדים". ביבר, שהוא חבר קרוב של בראון ואף שיתף איתו בעבר פעולה בכמה להיטים, כתב לכוכב בתגובות לפוסט: "אף אחד לא יכול לגעת בך. אתה הגדול בכל הזמנים".
דבריו של ביבר עוררו סלידה בקרב הרבה אנשים, בעיקר מכיוון שאף שלבראון עומדת עדיין חזקת החפות, הוא כזכור כבר הואשם והורשע בעבר במעשי אלימות. המפורסם שבהם הוא תקיפתה של בת זוגו לשעבר בשנת 2009, הזמרת ריהאנה, שנותרה עם פנים חבולות. תמונה שלה חבולה הדהדה בכל רחבי העולם.
ריהאנה חבולה // צילום מסך
מלבד קריאות התמיכה שהגיעו מהמוני מעריציו של בראון, ואף מהשחקן והראפר ניק קאנון, בעלה לשעבר של מריה קארי, מגיבים רבים התנגדו לדבריו של ביבר והגיבו באותו פוסט.
בין היתר נכתב לביבר: "העובדה שאתה תומך באנס ותוקף מוכר - גורמת לי להרגיש בחילה. אני מעריץ אותך וזה כל כך מאכזב", "איך אתה מרשה לעצמך לתמוך באנס?". מסרים נוספים קראו לזמר למחוק את התגובה: "פספסת הזדמנות נהדרת לשתוק", נאמר לכוכב הקנדי, שנשלח לחנך את עצמו בנושא.
יש לציין כי בזמן שהמשטרה הצרפתית עדיין חוקרת את המקרה, עורכי דינו של בראון הודיעו שהם יגישו תביעה כנגד המתלוננת על השמצה ודיבה. בראון, שהוא אב לילדה קטנה, הגדיל לעשות והדגיש בפני עוקביו שההאשמות הן נגד הערכים והאופי שלו. נוכח ההיסטוריה של הזמר, אין ספק שרבים חושבים שמדובר בבדיחה רעה.
• השיר שנכתב על חתונת לוסי אהריש וצחי לוי
• הרשת בטירוף: הייתם מזהים את מדונה?
• לא תאמינו איך נראית שרת התרבות של שבדיה
• מי הדמות הוולגרית בתולדות "האח הגדול"?
• זהו פרצופו האמיתי של דודו פארוק
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו