חידושים והפתעות בניטן תאי

מסעדת ניטן תאי של השף שחר שבתאי עורכת חידושים לקראת חורף 2019 • מנות חדשות ובראנץ' משותף ומפתיע עם הבק דור

הבראנץ החדש. מתחיל בעוד שבוע // הבראנץ החדש. מתחיל בעוד שבוע

השף שחף שבתאי לא עוצר. הוא כיכב בראונד טייבלס, מבשל לאל על ועכשיו הוא משדרג את הבייבי שלו, ניטן תאי עם תפריט חורף ועוד שת"פ עם הבק דור שהוליד בראנץ מיוחד. 

מאיפה נתחיל? מהבוקר כמובן. שבתאי והשף קונדיטור עופר בן נתן מהבק-דור יצרו ארוחת בראנץ שמשלבת את שני המקומות שלהם, מה שאומר שאנחנו צפויים לקבל טעמים אסייתים וישראלים יחד. ככה נראה כור היתוך לא? 

אז מה זה אומר הלכה למעשה. המאפים של הבק דור ישתלבו עם המנות של ניטן תאי וזה יגיע לשולחן שלכם כמנות למרכז שולחן, מנות בראנץ, אישיות לבחירה, קוקטיילים ללא תחתית ושתייה חמה. 

שילוב בין המאפים של הבק דור למנות של ניטן תאי // צילום: דרור עינב

למרכז שולחן תקבלו צלוחיות של: גרטן הולנדי, רול סייגון צמחוני, לבנה עם זעתר, קיסר עדשים שחורות וחסה, סלמון עירית בכבישת תפוז, סלט צוות קצוץ, ברוסקטה דגים מעושנים.

ומתנור האבן של הבק דור: בריוש חמאת וניל, בריוש זיתים, חלה של שבת, לחמניית בצל שחורה, בורקס 3 גבינות ופנכות של: ריבת תות פטל, חמאת כמהין גבינת שמנת ביתית טחינה של שוק.

בין מנות הבראנץ' (לבחירה): ביצים ישראליות -  מקושקשת, כמהין, אבוקדו , מלפפון חמוץ וקרם פרש, ביצים תאילנדיות -  חביתת עין על אורז מוקפץ, בזיליקום וצ'ילי, צרפתית - ביצים עלומות, הולנדז, מיסו כמהין , בצל ירוק, בריוש של פריז וAM STEAK & EGG5 - SIRLOIN טוגראשי, יוזו, אבוקדו, מיסו, רוקט, חרדל טרגון.

מתי: בימים שישי ושבת בין השעות 09.00 ל 15.00 הבראנץ מתחיל ב-18.1

מחיר: 90 שקלים לאדם. 

מנות הבראנץ // צילום: דרור עינב

תפריט החורף

שף שחר שבתאי אף יצר תפריט חורף חדש ל-2019, עם מנות בהשראת מסעות, אנשים ואירועים אותם חווה בשנה האחרונה, כשהדגש הוא על spices &herbs, אלמנטים שיבואו לידי ביטוי בכל המנות, התפריטים, הארוחות ואירועים של המסעדה.

בין המנות החדשות בתפריט: LEO - קונפי ברווז, ברביקיו קולומביאני, ארפה תירס, בצלי בלאדו, צונטדורו 86 שקלים, סלט דג צלוי - מושט, צנונית, קולורבי, סלק, מיקס ג׳עלה, תאי ליים 89 שקלים, הסרדינים של ג'ניפר - סרדינים קריספי, סינגפור קוקוס, ג‘ינג‘ר, מקדמיה, צ‘ילי, שמנת של פעם 78 שקלים, קארי ברווז - קוקוס צעיר, מדאראס, כפיר ליים, ברוסקטה ויאטנמית 105 שקלים. 

המנות יוגשו במסגרת ארוחת ערב או בתפריט העסקיות השווה של המסעדה.

מנות החורף החדשות // צילום: דרור עינב

ניטן תאי, הארבעה 21 תל אביב | 077-9977-066

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר