"הנסיך הארי חיסל מחבלי טליבאן"

דיווחים בממלכה מעידים על ירי מדויק וקטלני של הנסיך הארי לעבר מעוזי הטליבאן • הארי הוצב ביחידה שחיסלה הכי הרבה טרוריסטים באפגניסטן

צילום: אי.אף.פי // הנסיך ליד מטוס הקרב המתקדם

גאוות בית המלוכה: כלי התקשורת בבריטניה מדווחים כי הנסיך הארי, טייס מסוקי אפאצ'י, השתתף בתקיפה קטלנית של מעוזי הטליבבן באפגניסטן.

הנסיך, בן 27, ירה טיל חודר בונקרים באוקטובר שעבר, זמן קצר לאחר ששב והוצב בכוח של חיל האוויר המלכותי. כמו כן נודע, כי הנסיך שותף ביחידה שלה שיעור החיסולים הגבוה ביותר במהלך הלחימה של כוחות המערב ברחבי אפגניסטן.

המטוס המתקדם עליו טס הארי, "הטנק המעופף", נמצא בשימוש הכוחות הבריטים במדינה על מנת לפגוע בצורה משמעותית בכוחות הטליבאן ובשאר ארגוני הטרור. כמו כן, מבצע הנסיך יחד עם שותפו לטיסה פעילויות של איסוף מודיעין.

דובר מטעם משרד ההגנה הבריטי סירב להגיב לידיעה ומסר בהודעה לקונית: "אין אנו מגיבים לפעולה אישית כלשהי שנעשית ברחבי אפגניסטן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר