"הכל אישי" עם חיים אתגר: רמה חדשה של השפלה

חטטנות מביכה, השפלה מיותרת בפריים טיים וניצול פושע של מצב ביש: חיים שוב עמד באתגר של עצמו עם הנמכת התוכן הטלוויזיוני המזוהה עמו בהצלחה רבה • הפעם על הכוונת: איתי שגב

צילום: זיו קורן // איתי שגב

התחתית של התחתית: מי לא מכיר את ההוא שהיה עשיר/ מפורסם/ סמל הצלחה, וירד מגדולתו? האמת, לא קשה למצוא כאלה כי הסטטיסטיקה היא לרעתם. יש מעט מאוד שהגיעו לפסגה והצליחו להישאר שם. חלקם ירד במתינות לתהומות השכחה, אחרים הידרדרו לתחתית, ושם מחכה חיים אתגר עם מצלמה ומיקרופון כדי להזכיר להם כמה לוזרים הם היום.

 • בוקי נאה: "איתי שגב בן אדם מלוכלך"

 • סמים קלים: יובל המבולבל במבחן חיים אתגר

איתי שגב לא עבד חמש שנים ואכל את החסכונות שלו. זה סיפור על ילד שמסרב להתבגר אבל לא חייבים לנצל את מצבו, וזה מה ש"הכל אישי" עושה. "אולי אתה צריך לתקן את עצמך, אולי אפילו  לטפל בעצמך", מציע אתגר אחרי דיאגנוזה מקצועית.

"הכל אישי" היא תוכנית חטטנית המביכה את המרואיין ואת הצופים. למה היו חייבים להראות את הדירה הקטנה של שגב עם החשמל שלא עובד והריהוט המינימלי? מישהו שם חושב שהוא לא מרגיש מספיק מושפל?

בינתיים שגב התחיל לעבוד בטלוויזיה ונראה שהוא מתאושש. לנו ייקח עוד קצת זמן.

"הכל אישי", קשת 12, 22:00


שגב התאושש, אנחנו עדיין לא // צילום: מאיר פרטוש

 • יוצרי השיר של עומר אדם בדרך לתביעה

 • הקמפיין הפרובוקטיבי חורך את הרשת

 • לא אייל: הזמר שאילנית ואלירז רוצים בחתונה

 • עקפו את ביונסה: המוזיקאיות המרוויחות בעולם

 • 2,800 אמנים נגד חוק "נאמנות בתרבות"

 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר