החגיגה הקבועה של גלידות שטראוס ויוניליוור מגיעה זו השנה התשיעית לנמל בסימן "שחררו את החיה שבכם", מתוך קמפיין המותג. המתחם, שאף יעוצב באלמנטים חייתיים, יפעל במשך חודש ימים, ויציע בר שלגוני מגנום בעבודת יד, על בסיס שמנת, ציפויי שוקולד ותוספות מפנקות במיוחד.
צילום וראיון: משה בן שמחון
בהתאמה לקונספט, תפריט השלגונים יהיה נועז ויכלול 10 שלגונים, בהשראת קינוחים אהובים ומוכרים. התפריט יציע את מגוון שלגוני מגנום ומגנום דאבל (מגנום בטבילת שוקולד כפולה) ותוספות מיוחדות כמו קולי פירות יער, ג'ל לימון, ג'ינג'ר מסוכר, סבלה זיתים שחורים, קרם גבינה, ביסקוטי, וופל בלגי ועוד.
יוסי שטרית, שמלבד היותו שופט ריאליטי הוא גם שף המסעדות "קיטשן מרקט" ו"משייה", הכין לכבוד האירוע, שלושה שלגוני מגנום גורמה בהשראת הקינוחים האהובים עליו, עם טוויסט ים תיכוני.
בין המנות המיוחדות ניתן למצוא בקלאווה של קיץ: מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב, בתוספת תערובת בקלאווה של אגוזים מסוכרים, פיסטוקים, ורדים מיובשים ושברי בצק פילו.
שף יוסי שטרית במגנום בר // צילום: ג'ני הפקות
צ'יזקייק קיטשן מרקט, בהשראת הקינוח במסעדה: מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן ובתוספת קרם גבינה וסבלה זיתים שחורים.
פאי לימון: מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן, בתוספת קרם גבינה, ג'ינג'ר מסוכר, עלי לואיזה וזילוף ג'ל לימון.
"לילדים הגדולים" שמעדיפים טעם מריר וכוס קפה, יוגש במקום מגנום אפוגטו: מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר המוגש טבול באספרסו
עוד בתפריט המגנום בר תוכלו למצוא טעמים כמו פאבלובה פרי יער, טירמיסו, דאבל וופל בלגי, טילון ויוניקורן שיגיע בתוספת של קצפת סגולה, ועוד.
המגנום בר // צילום: יח"צ
לנוחות הקהל נוספו השנה עמדות הזמנה דיגיטליות עם מסכי מגע, המאפשרות הזמנה מהירה ותשלום עצמאי בכרטיס אשראי, ללא צורך להמתין בקופות.
מגנום בר, רחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב. פתוח לקהל הרחב עד ה-25.8.
א'-ה' 17:00-23:00 שבת 21:30 עד חצות.
מחיר: 10 שקלים לשלגון (מגנום אפוגטו 15 שקלים).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו