עיתונאי ופרשן הספורט הפרובוקטיבי, רון קופמן (53), הותקף הערב (חמישי) על ידי אלמוני במכוניתו בגבעתיים. קופמן שנפצע באורח קל פונה לבית החולים ולמשטרה אמר כי הוא לא חושד באיש.
קצת לפני השעה תשע בערב קופמן, ישב במכוניתו ברחוב קרית יוסף בגבעתיים ודיבר בטלפון הנייד, לפתע אלמוני ניגש לרכב וניפץ את השמשה ולאחר מכן נתן לו מכה בראש באמצעות חפץ קהה. שכנים ששצעו את ניפוץ השמשה ירדו למטה והבחינו בקופמן כשדם על ראשו והזעיקו למקום את כוחות ההצלה.
שוטרי משטרת גבעתיים שהגיעו למקום החלו לגבות עדות ראשונית מקופמן שנתן להם את תאור התוקף, אולם טען כי הוא לא מכיר אותו ולא חושד באיש. בהמשך הצוות הרפואי העניק לקופמן טיפול ראשוני שטען שפרט לחתכים בפלג גופו העליון משברי הזכוכית, יש לו גם כאבים בחזה והעביר אותו במצב קל לטיפול בבית החולים איכילוב בתל אביב. במשטרת גבעתיים פתחו בסריקות אולם לא הצליחו לאתר את התוקף וגם לא מצאו את החפץ באמצעותו נופצה שמשת הרכב.
קופמן נחשב לאחד מעיתונאי הספורט הפרובוקטיביים שאומר את כל מה שהוא חושב ללא כל צנזורה. רק השבוע, הוא הושעה מתוכנית יציע העיתונות בערוץ הספורט, לאחר שבמהלך ויכוח עם אייל ברקוביץ דיבר אליו בבוטות והפטיר לעברו 'ערימה של אינטרסים'.
בשנים האחרונות קופמן הסתבך בחובות כבדים וחלק מרכושו עוקל על ידי הבנקים.