האזינו: הנשיא שוחח עם ילדי הגן שנפגע

ריבלין לילדים מהמועצה האזורית אשכול, שפצמ"ר פגע בגן שלהם: "מזמין אתכם לבוא לבית הנשיא"

הנשיא ריבלין משוחח עם ילדי הגן // צילום מסך

הנשיא מנסה להרגיע: ראובן רובי ריבלין, נשיא המדינה, ניסה הבוקר (שלישי) להרגיע את ילדי גן הילדים במועצה האזורית אשכול, שם פגעה מוקדם יותר פצצת מרגמה. למרבה המזל הפצמ"ר נחת זמן קצר לפני תחילת הלימודים, כשהגן היה עדיין ריק.

צילום: דוברות בית הנשיא

"בוקר טוב לכל הילדים", אמר נשיא המדינה לגננת, שהשמיעה לילדים את הדברים באמצעות הרמקול. "מדבר הנשיא רובי מירושלים. אני מאחל לכם יום שקט ונעים עם משחקים עם סיפורים עם הגננת הנפלאה. עם כל הצעצועים שיש לכם וגם הלימודים שאתם לומדים. אני ממתין לכם שתבואו לבקר אותנו בירושלים בבית הנשיא".

הגננת השיבה לנשיא: "תודה רבה על ההזמנה החמה. זה נראה לי יכול להיות מדהים". הנשיא סיים את השיחה כשאמר: "שיהיה בוקר טוב ושקט. בתאבון לכולם. להתראות".  גם שר החינוך נפתלי בנט שוחח עם הגננת.

גן הילדים בו נחת הפצמ"ר, הבוקר // צילום: ידידיה הרוש, TPS

הבוקר, בסביבות 07:00, שוגר מטח של פצצות מרגמה לעבר יישוב עוטף עזה. שני פצמ"רים נחתו במועצה האזורית אשכול, אחת בחצר גן הילדים שיבולים. בצה"ל מעריכים כי הג'יהאד האסלאמי אחראי על הירי, לאחר ששלושה מאנשיו נהרגו כתוצאה מתקיפת צה"ל - שהגיעה בתגובה להנחת מטען על הגדר.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר