סיפור סינדרלה: פליטה מקוסובו זכתה בתחרות מיס מנצ'סטר

צעירה בת 21 שברחה יחד עם משפחתה ממלחמת האזרחים בקוסובו זכתה בתחרות מלכת היופי של מנצ'סטר • "הזכייה הזו עדיין מרגישה לי כמו חלום"

צילום: צילום מסך // פאטימה גאשי אחרי ההכתרה

בדרך כלל סיפורים כאלה קיימים רק באגדות, אבל לפעמים המציאות עולה על כל דמיון. זה מה שקרה לפאטימה גאשי, צעירה בת 21 שברחה יחד עם משפחתה ממלחמת האזרחים בקוסובו והפכה לפליטה בבריטניה.

A post shared by Philip Morris (@dphilm) on

May 6, 2018 at 1:33am PDT

פאטימה, שנמצאת באמצע הדרך לתואר ברפואה, ניגשה ברגע האחרון לתחרות מלכת היופי של אזור מנצ'סטר, עיר מגוריה החדשה, אחרי שמועמדת אחרת נפלה מהתחרות.

להפתעתה זכתה במקום הראשון והיא תייצג את העיר מנצ'סטר בתחרות על תואר מלכת היופי של כל בריטניה. לאחר הזכייה המפתיעה בתואר אמרה הפליטה הצעירה, שעזבה את ארצה בחוסר כל בגיל שנתיים, לקהל המריע כי "מנצ'סטר נתנה לי כל כך הרבה ואני מרגישה שזו הדרך שלי לתת בחזרה לעיר שלי. הזכייה הזו עדיין מרגישה לי כמו חלום".

אביה הגאה של פאטימה, דאמוש, שלח לה הודעה בה מסר לביתו "אני ממש גאה בניצחון שלך. עשית אותי אבא מאושר". הבחירה בפאטימה על ידי צוות השופטים היתה פה אחד אחרי שהיא עמדה גם בקריטריונים של יופי וגם ריגשה את השופטים עם סיפור החיים שלה.

היא גם ציינה כי בגלל סיפור החיים שלה היא נוהגת להתנדב ולהחזיר לקהילה ככל יכולתה, בכל מיני פרויקטים שונים. מארגנת תחרות מיס מנצ'סטר, אנג'לה דה פו, אמרה כי מדובר בהיסטוריה של ממש.

"מעולם בתולדות התחרות שלנו לא קרה שמועמדות זכתה פה אחד בהצבעת השופטים. אבל הפעם זה קרה. אני מאמינה שיש לנו מתחרה מנצחת שיכולה בקלות לזכות גם במיס בריטניה", הוסיפה דה פו.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר