ליד כביש החוף: הדירה החדשה של סטטיק

סטטיק רכש דירת גן בחיפה עם נוף לים ו-5 חדרי שינה - תהיה גם ברכת זרמים • התאומים חביב ויצחק ממן ו"ליאם הפקות" - כבר לא • דפנה לוסטיג נסעה לירח דבש, המזוודות נסעו למקום אחר

סטטיק // צילום: קוקו

סטטיק משקיע. אחרי שנה עמוסה במיוחד בהרבה מאוד הופעות מכל מיני סוגים, סטטיק יכול להרשות לעצמו לקנות דירת יוקרה. חצי מהצמד המצליח בישראל רכש בשבוע שעבר דירת גן חדשה סמוך למרכז הכרמל בחיפה. מדובר בדירה מפוארת ומפנקת בגודל של 160 מ"ר, בתוספת גינה פרטית של 140 מ"ר. הדירה צופה ישירות לנוף ימה של חיפה והיא מוערכת בשווי של 3.4 מיליון שקלים.

על הדירה הופקדה חברת היזמות "מבנים - החברה לחיזוק וחידוש". סטטיק אמנם עדיין בלי ילדים, אבל מדובר בדירה עם חמישה חדרים גדולים, הצופים כל אחד לנוף פתוח, ועל פי התכנון יהיו גם חדר הלבשה גדול ומפנק, מערכת חשמל חכמה ובריכת זרמים משוכללת. הדירה נרכשה מחברת גבי בן גלים והיא תהיה מוכנה בתוך פחות משנה.

על הניסים ועל העופר. יותר מ־5,000 איש הגיעו אתמול לחגוג את החג במסיבה של הדי.ג'יי עופר ניסים, בחסות "שוורצקופף פרופשיונל" בגני התערוכה. במהלך המסיבה הופיעו ריטה, שביצעה את השיר החדש שלה, "עלי", ורבקה זוהר שביצעה שיר צרפתי חדש. הופעתה של הזמרת דברה קוקס בוטלה לאחר שברגע האחרון בוטלה הטיסה שלה. בין האורחים ראינו את אניה בוקשטיין, טום באום, סופי טייב, אוולין הגואל ועוד.

מזל תאומים. התאומים חביב ויצחק ממן, בוגרי העונה הרביעית של "אייל גולן קורא לך", נפרדים מ"ליאם הפקות" שבבעלות גולן ובני פרץ. השניים חתמו על הסכם שיתוף פעולה עם גולן ופרץ אחרי גמר התוכנית, אך הוא לא הניב תוצאה גדולה במיוחד וכעת הם יוצאים לדרך חדשה. התאומים ממן העפילו לגמר עם מוזיקה בסגנון טורקי, שלא התיישב עם המראה התל־אביבי שלהם, אבל הם הצליחו להחזיר קהל גדול כמה שנים אחורה לימים שעצוב היה עושה שמח. בימים אלה הם עובדים על מופע חדש המשלב מוזיקה חדשה ועדכנית עם ישנה ונוסטלגית. המופע בנוי מקאברים, מקלאסיקות מהעבר ומלהיטים עכשוויים.

התאומים מסרו: "התוכנית נתנה לנו קרש קפיצה מטורף וקילומטראז' בימתי. התמקצענו, נהנינו מכל רגע ולמדנו הרבה מהצוות שליווה אותנו. הפרידה נעשתה ברוח טובה ובהערכה. אנחנו אוהבים את אייל ואת ליאם הפקות. עכשיו אנחנו רוצים להתפתח בקו שלנו ולהצליח".

נועה נפרדת מסויסה. לא מהמדור, חלילה. אחרי שסיפרנו לכם על הפרידה מהסטייליסט, נועה קירל תיאלץ להיפרד גם משחקן בסדרה שלה. השחקן יניב סויסה, שמגלם את שומר הראש של קירל בסדרה החדשה "כפולה", הודיע להפקה שהוא לא ימשיך לעונה נוספת בשל מחויבויותיו להצגה "החבר הכי טוב" בכיכובו.

נועה קיריל // צילום: דניאל אלסטר

חופשה בלתי נשכחת. דפנה לוסטיג ובעלה יונתן נסעו לירח דבש שהם לא ישכחו - בטח אחרי שגילו ששתי המזוודות לא הגיעו ליעד. אחת המשיכה למיאמי ואחרת לניו יורק.

דפנה לוסטיג // צילום: מאיר פרטוש

חוגגים בצניעות. פנינה רוזנבלום ובעלה רוני סימנוביץ׳ ציינו 13 שנות נישואים והפעם הסתפקו בארוחת ערב אינטימית עם החברים הקרובים במסעדה במרכז תל אביב.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר