איטליה: 0:2 ליובנטוס על מילאן

צמד של היגוואין העניק לאלופה ניצחון, שהעמיד את הפער בין היריבות הגדולות על 12 נקודות אחרי 11 מחזורים

היגוואין, בופון וקייליני חוגגים על חשבון מילאן // היגוואין, בופון וקייליני חוגגים על חשבון מילאן

בתוכניות המוקדמות של מילאן, המפגש הערב מול יובנטוס בסן סירו היה אמור להיות קרב שבו תצהיר על כוונותיו של הפרויקט החדש שהרימה הקיץ. במציאות, הוא היה עוד תזכורת לכך שהפער בינה לבין הגברת הזקנה הוא עדיין בערך כמו הפער בין היכולת של גונסאלו היגוואין בקבוצה לבין זו בנבחרת. האלופה של מסימיליאנו אלגרי לא נזקקה להצגה יוצאת דופן כדי לחזור ממילאנו עם 0:2 שמעמיד את הפער בין היריבות הגדולות על 12 נקודות אחרי 11 מחזורים. 

וינצ'נזו מונטלה פתח עם שישה שחקנים שהגיעו הקיץ, אך ללא לאונרדו בונוצ'י שפספס את המשחק מול האקסית בגלל הרחקה. מילאן הכתיבה את הקצב והחזיקה בכדור 60% מהזמן, אך מלבד ניסיון של ניקולה קאליניץ' לא סיכנו את השער של ג'יג'י בופון. 

יובה, מנגד, שיחקה בסבלנות ולא התקשתה למצוא פרצות בהגנת המארחים. את שני השערים לזכותה כבש היגוואין. הצמד העלה את מאזנו של פיפיטה בסריה אה ל־101 שערים. יובה גם חזרה למקום הראשון, לפחות עד משחקיהן של נאפולי ואינטר.  

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר