מיקי גנור בהארכת מעצרו // מיקי גנור בהארכת מעצרו

בשל איומים: מיקי גנור הועבר לדירת מסתור

דיווח: המשטרה אינה מרשה לעד המדינה בפרשת הצוללות לחזור לביתו • לאור היקף החומר שמסר למשטרה הוא יישאר במחבוא

עד המדינה בפרשת הצוללות, מיקי גנור, הועבר לדירת מסתור של המשטרה, כך פורסם אתמול בחדשות ערוץ 2. עם תום חקירתו של גנור, ששהה עד כה במתקן משטרתי, סוכם כי הוא ייוותר במעצר בית. אך על פי אותו פרסום, גנור נלקח מדי יום לדירת מסתור שנשכרה עבורו בידי המשטרה והוא אינו מורשה לחזור לביתו. 

תזכורת: מיקי גנור ישמש עד מדינה בפרשת הצוללות

על פי תנאי החתימה על הסכם עד המדינה הוחזק גנור במתקן משטרתי, והוא אמור היה לשהות שם כשבועיים, אולם, לאור היקף החומר שמסר לחוקרים, תנאי החזקתו במתקן הוארכו למשך שלושה שבועות נוספים. 

לפי הפרסום בערוץ 2, שלא היה לו אישור ממקור אחר, המעבר לדירת מסתור נעשה עקב חשש לשלומו של גנור. עם זאת, לא פורט באיזה חשש מדובר. יצוין כי עבריינים החותמים על הסכם עד מדינה זוכים לסל אבטחה כאשר האחריות על שמירת אבטחתם בארץ היא על המשטרה, ובחו"ל האחריות היא על הרשות להגנת עדים. 

גנור סיים ככל הנראה את השלב הראשון של עדותו. במסגרת זו סיפק לחוקרים ראיות לכאורה התומכות בחומרים המפלילים שנחשפו במחשבו ולעבירות הפליליות לכאורה שביצע. 

בשלב הבא של החקירה המשטרה צפויה לזמן לחקירה חשודים נוספים ששמותיהם נמסרו על ידי גנור. גנור ככל הנראה סיפק גם חיזוקים הקשורים לחשדות של מעורבים נוספים שכבר נחקרו בפרשה. השלב השני של חקירת המשטרה יהיה עימות החשודים עם עדויות וחומרים שמסר גנור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...