הקרדשיאנית החדשה על המסך // צילום: יח"צ // הקרדשיאנית החדשה על המסך // צילום: יח"צ

הקרדשיאנית החדשה מספקת את הסחורה

הקרדשיאנס כבר מזמן פיצחו את השיטה. מצלמות (והרבה מהן) מלוות כל צעד • עכשיו הבת קיילי מצטרפת עם תוכנית משלה

אין דאגות

החיים על פי קיילי, ערוץ E!, yes VOD ,HOT VOD

הקרדשיאנס כבר מזמן פיצחו את השיטה. מצלמות (והרבה מהן) מלוות כל צעד שלהן בביתן האינסופי. התאורה תמיד מחמיאה, האיפור יושב בדיוק כמו שצריך וכל מילה נשקלת היטב. במקביל, ברשתות החברתיות תיעוד של התיעוד, תמונות בלעדיות ותעשיית לייקים שמשמנת את המכונה הזאת עוד ועוד. 

ואם החבילה הגדולה לא מספיקה לצופה האמריקני שזקוק לרזולוציות גבוהות יותר, עכשיו הבת קיילי מצטרפת עם תוכנית משלה - עליה, כמובן.

קיילי ג'נר היא לא בנאדם - היא מפעל קטן בקונצרן הענק הנקרא קרדשיאן. הקונצרן מחזיק עד היום בפטנט סודי לרווחים של מיליוני דולרים מכלום עטוף בבוטוקס. כמו שאר בני המשפחה, גם קיילי מעסיקה כוורת של עובדים כי באמת שאי אפשר להסתרק לבד. יש לה צבא של אנשי מקצוע שסובבים אותה (מאפר, מעצב שיער) וחברות טובות שעוטפות את ביצת הזהב הזאת 24/7.

"אני רוצה להרגיש כמו אדם רגיל, זאת מטרת חיי", אומרת מי שהשנים במשפחה המטורללת כבר גרמו לה להבין שהיא הכל מלבד אדם רגיל. "החיים על פי קיילי" הוא "יום בחיי" אחד ארוך ומתיש שסובב סביב הילדה שיש לה הכל, וכלום כבר לא מרגש אותה - לא בתים מפוארים, לא מכוניות ספורט ולא מה שכסף יכול לקנות. לפחות זה מה שהיא טוענת. קצת קשה להאמין לה. אחרי הכל, בלי כל התפאורה מסביב והייחוס המשפחתי היא בדיוק האדם הרגיל שהיא טוענת שהיתה רוצה להיות. אין לה כישרון מיוחד או חן יוצא דופן.

כמו שאר בני המשפחה, מעמדה הביא אותה להיות מכונת מזומנים: לקיילי יש קו איפור משלה, ארבעה קווי אופנה משותפים לה ולאחותה קנדל, שפתונים ולקים הנושאים את שמה והנמכרים ברשתות הגדולות בארה"ב ועוד. אמריקה, או לפחות חלקים גדולים באמריקה, אוהבים את קיילי. יש לה מיליוני מעריצים שהיא דואגת לתחזק ברשתות החברתיות ("קשה לי לפרסם סלפי, כי זה מאוד מלחיץ, זה חייב להיות מושלם"), והם מחזירים לה בהבעת ההערכה האולטימטיבית - לייקים. וזה גורם לה להרגיש טוב עד כדי כך שהיא מנשקת את מסך הטלפון. האם זאת ה"אהבה" שמספקת אותה - לבבות ואגודל מורם? האם לשם הולך הדור הבא?

קל להבין איך תופעה כזאת מצליחה בארה"ב הסוגדת לכסף וליופי. קשה לראות דבר דומה לזה מצליח כאן בביצה המקומית - אולי כי במדינה שבה רוב האנשים בקושי סוגרים את החודש, לנפנף להם בעושר על המסך הוא כמו לזרות מלח על הפצעים.

סיפורי גן חיות 

החיים הסודיים של גן החיות 2, כאן, 16:00

האביב הגיע לגן החיות צ'סטר שבאנגליה ואיתו תקופת החיזור והילודה. הסדרה, העוקבת אחר הנעשה בגן החיות, נותנת לנו הצצה אל הדרמות הקטנות של בעלי החיים בשבי: תהליך שיקומו של גוזל פינגווינים שהיה בסכנת חיים בגלל דלקת ריאות, משחקי החיזור של דובי המשקפיים, משחקי הכוח בכלוב הצבים ועוד. 

עדויות המטפלים ופעולותיהם מאחורי הקלעים בטיפול ובהצלת בעלי החיים תורמות להבין את הרקע לנעשה בכלובים. הילדים שלכם בוודאי ימצאו עניין בסדרה, ועל הדרך ילמדו דבר אחד או שניים על בעלי חיים. גם להם מגיעה טיפה של איכות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...