חוקרי משטרת ישראל הצליחו לגבש תשתית ראייתית כנגד החשוד, ערבי ישראלי, בהריגה והתעללות חמורה בשני ילדיו הקטנים.
במשטרה נפתחה חקירה בעקבות דיווח שהתקבל מבית חולים במרכז הארץ אודות קטין יליד כבן 7,תושב קלקיליה, בעל אזרחות ישראלית הסובל מחבלות קשות בכל חלקי גופו כתוצאה מאלימות, במקביל, דווח כי אחיו בן אותו הגיל הוכה גם הוא קשות ובית החולים ברש"פ נאלצו לקבוע את מותו.
בחודש ינואר, נעצר החשוד, אביהם של הקטינים בן 33 תושב ג'לג'וליה. מעצרו הוארך מעת לעת בעקבות פעולות חקירה מורכבות והחקירה התנהלה תחת צו איסור פרסום.
החשוד נחקר הודה באלימות ובהתעללות קשה וממושכת שביצע בילדיו.
מדובר באירועים קשים מאוד שהתפרשו על פני מספר חודשים, בסופם קטין אחד נפטר וקטין נוסף נכבל קשות.
לאחר חקירה מורכבת מסועפת ומקצועית הכוללת, איסוף ראיות פורנזיות, שחזור האירועים, שת"פ עם גורמים רבים בהם, משרד הבריאות, מכון לרפואה משפטית, רווחה, וחקירות ילדים הצליחו החוקרים לגבש תשתית ראייתית
היום (חמישי) פרקליטות מחוז מרכז צפויה להגיש כתב אישום בבימ"ש מחוזי.