אנטוניה לופז (16), ממדינת נברסקה שבארה"ב ילדה את בתה התינוקת לפני מספר חודשים. אנטוניה ככל הנראה לא הייתה מרוצה ממין הילוד וסימסה לבן זוגה בהודעה שגרתית "דרך אגב, זו הייתה בת", שניות לפני שעשתה דבר נוראי.
מיד לאחר ששלחה את ההודעה'שלא רמזה על העתיד לבוא, השליכה אנטוניה את בתה התינוקת מהחלון שבקומה השניה. פרטיו של המקרה הותרו לפרסום בימים האחרונים.
לאחר שהשליכה את בתה מהחלון והרגה אותה, שלחה אנטוניה לבן זוגה הודעה מצמררת נוספת בה כתבה "אהובי, עכשיו אנחנו יכולים לנסות שוב אם אתה עדיין רוצה אותי".
בחקירתה אמרה הנערה שכלל לא ידעה שהיא בהיריון, בתחילת החודש היא הגיעה להסדר טיעון במסגרתו תשהה במעצר בית, בכל תקופת זמן קצובה היא תערוך בדיקת סמים והערכה פסיכיאטרית.
בכלי התקשורת בארצות הברית מתפרסמים לאחרונה פרטים מזעזעים אודות המקרה, לאחר שהשליכה האם הטריה את התינוקת מהחלון, סבתה של התינוקת היא שמצאה את גופת התינוקת על הקרקע, ומיהרה לקחת אותה לבית החולים יחד עם בתה, שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו