נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ // צילום: איי. פי. // נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ // צילום: איי. פי.

טראמפ נגד החרם על בתו: "יחס לא הוגן"

נשיא ארצות הברית ביקר בחריפות את רשת חנויות הכלבו "נורדסטורם" על שהורידה את המותג של איוונקה מהמדפים

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, התייחס הערב (רביעי) להחלטת בית הכלבו הגדול "נורדסטורם" להפסיק למכור את קולקציות המותגים של בתו, איוונקה טראמפ.

בציוץ זועם ברשת החברתית טוויטר, שטח טראמפ ביקור תקשה על רשת הכלבו. "בתי איוונקה קיבלה יחס כל כך לא הוגן מנורדסטורם.  היא בן אדם נהדר, תמיד דוחפת אותי לעשות את הדבר הנכון, זה פשוט נורא!".

טראמפ התייחס להודעתה של רשת "נורדסטרום" כי היא תפסיק לשתף פעולה עם המותג של איוונקה, זאת לפי טענתם, בגלל ירידה מתמשכת במכירות המותג.

תנועה שהחלה על ידי פעילה חברתית ומומחית לשיווק בשם שאנון קלוטר מסן פרנסיסקו החלה לתפוס תאוצה מאז נצחונו של טראמפ. הקמפיין הוויראלי שהחלה "תפסו אותם בארנק", המתייחסת לאחת מאמירותיו השנויות במחלוקת של טראמפ, הצליחה להביא לפגיעה משמעותית במותגים הנושאים את שמו של טראמפ. "נורדסטרום" היא אחת מרשתות היוקרה הוותיקות והפופולריות ביותר בארצות הברית, עם 123 חנויות ענק ועוד 215 נקודות מכירה נוספות.

ניתן להעריך כי ההחלטה להפסיק לשתף פעולה עם איוונקה טראמפ תסב לא מעט נזק למותג שלה. בהצהרה מטעם החברה העדיפו להתעלם מהגורמים שהובילו להחלטה. "אמרנו לאורך כל הדרך שההחלטות שלנו מבוססות על מכירות", נמסר מהרשת, "במקרה הזה, בגלל הדרישה הנמוכה, החלטנו שלא להמשיך להזמין את המותג".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...