המשבר במגה: כונס הנכסים הרשמי במשרד המשפטים מצטרף לעמדת הנאמנים שמינה ביהמ"ש לרשת מגה, והוא מתנגד לבקשתו של איש העסקים רמי לוי להגיש לביהמ"ש הצעה משופרת, במטרה שזה יאפשר לו להתמודד על רכישת הרשת.
כעת ימתינו הצדדים לעמדת ביהמ"ש בבקשות שעל הפרק. לאחר מכן צפויות להתכנס אסיפות נושים של הרשת שידונו ברוכש המסתמן לפי הנחיות ביהמ"ש. התהליך דורש עוד הכרעה של רשות ההגבלים העסקיים.
בין היתר מפרט הכונס כי לרמי לוי היו שבועות לבוא בדברים עם רשות ההגבלים העסקיים וגם לשכנע את הנאמנים מטעם ביהמ"ש. לסיכום מציין הכונס הרשמי כי "אינו רואה מקום, בשלב זה, להיעתר לבקשתו של לוי, מן הטעמים הדיוניים והמשפטיים שהובאו, ואף מן הסיכונים הכלכליים שעליהם עמד בתגובתו".
ביום חמישי הגיש רמי לוי באמצעות פרקליטיו עוה"ד ירון אלכאוי, כפיר ידגר ואבנר פינקלשטיין ממשרד גורניצקי בקשה לביהמ"ש כי זה יאפשר לו להציע הצעה דומה לרשת שזכתה בהליך לרכישת מגה - רשת יינות ביתן, ובתוספת של 100 מיליון שקלים.
למחרת ביום שישי הודיעו הנאמנים מטעם ביהמ"ש על התנגדותם לבקשתו של לוי. לדבריהם, מדובר היה בניסיון להפעיל לחץ חיצוני על הנושים של הרשת.
כמו כן, הנאמנים של הרשת ועובדי הרשת בחסות ההסתדרות הגיעו להסכמות בתחילת השבוע שעבר להסכם קיבוצי מול בעל הבית החדש, יינות ביתן. כונס הנכסים הרשמי התייחס אתמול להתנגדות העובדים למכירת מגה לידי לוי, ואף ציטט את התנגדותם.
פייר? אין כמו "פיירי": בעל מפעל לא חוקי נעצר בגין החזקת חומרי ניקוי וטיפוח מזויפים
אחרי העלאת המחירים והחרמות: רשות התחרות פתחה חזית מול "וולט"
פרסומת | מעבר לתחרות
בעקבות חשש להימצאות חלב: ריקול לשוקולד פרווה של חברת שוקולאב
נשארים בבית, קונים באירופה: חברות השילוח מציעות פתרון - הישראלים עטים על המוצרים