נעצר בחשד לעבירות מין בזמן שניסה לפרוץ לרכבים // אילוסטרציה: יהושוע יוסף // נעצר בחשד לעבירות מין בזמן שניסה לפרוץ לרכבים // אילוסטרציה: יהושוע יוסף

חשד: ביקש להשתחרר מפיקוח ותקף שוב

עבריין מין מפוקח ביקש להפסיק את ההשגחה עליו • שעות לאחר מכן הוא נעצר בחשד לפריצת רכב • בת 11 שראתה אותו ליד השוטרים טענה כי הוא ביצע מעשים מגונים

שעות ספורות לאחר שתושב לוד, בן 41, עבריין מין מפוקח, ביקש מבית המשפט להפסיק את הפיקוח עליו, הוא נעצר בחשד לביצוע עבירת מין בילדה בת 11. היום (שני) הפרקליטות החליטה להגיש נגדו כתב אישום.

שוטרי מרחב דן במשטרה שהיו בסיור שגרתי ברמת גן בשבוע שעבר, הבחינו בחשוד אשר מנסה לפרוץ לרכבים. השוטרים קראו לו לעצור אך הוא נמלט. לאחר מרדף קצר, הוא נעצר והועבר לחקירה.

בזמן שהוא המתין לחקירתו, הוא ביקש מהשוטר שילווה אותו לשירותים. באותו הזמן עברה במסדרון ילדה כבת 11 מלווה בהוריה, אשר ביקשה להתלונן על עבירת מין שבוצעה בה שעה קודם לכן ברמת גן. כאשר הילדה הבחינה בחשוד היא החלה לצרוח בהיסטריה והצביעה עליו כמי שביצע בה את עבירת המין.

החשוד הועבר להמשך חקירה במחלקת הפשעים של מרחב דן. המשטרה גבתה גם את תלונתה של האם ומאוחר יותר את עדותה של הילדה הנסערת על ידי חוקר ילדים של משרד הרווחה. 

דאעש הקפיאו למוות את הלוחמים שלהם

לאחר חקירה, בה החשוד הכחיש את המיוחס לו, גילו במשטרה כי שעות ספורות לפני שביצע את עבירת המין, הגיש החשוד לבית המשפט בקשה להסיר ממנו את הפיקוח של עברייני המין, משום שהוא "חזר למוטב". 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

החשוד עצמו הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, ושם הוארך מעצרו פעמיים. אתמול הגיעה בדיקת הדי.אנ.איי, שהוכיחה כי החשוד הוא שביצע את עבירת המין בילדה. הפרקליטות החליטה היום להגיש נגדו כתב אישום עם בקשה למעצר עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...