צילום: עמי שומן // זהבי במשחק הראשון בבלומפילד

"החיסרון של נוואקמה - יתרון עבורנו"

מכבי ת"א, שתגיע במומנטום חיובי הערב (20:55, ערוץ 1), תקבל בחזרה את אבי ריקן • הפועל ב"ש: בכורה בהרכב בליגה למוחמד גאדיר, שיתפוס את מקומו של הניגרי • מליקסון עבר בדיקת MRI ויהיה בסגל

אחרי כל הדיבורים והפרשנויות, הערב זה קורה: מכבי ת"א תגיע לראשונה לאיצטדיון טרנר למשחק שלשם שינוי מצדיק את התואר "משחק העונה". גורם במועדון הדרומי הסביר: "ההתרגשות גדולה. למכבי ת"א יצא לחגוג כאן אליפות בצורה מתריסה, ויש כמובן את גמר הגביע. רוצים לנצח פה יותר מהכל".

בקבוצה התמקדו בנושא הגיבוש החברתי לצד העניינים המקצועיים, וברור שטוני נוואקמה לא יהיה בסגל ושאותו יחליף ככל הנראה מוחמד גאדיר. מאור מליקסון עבר היום בדיקת MRI ויהיה בסגל למשחק, אם כי ספק אם ישחק

גם במכבי ת"א לא התעלמו מחסרונו של שחקנה הניגרי של ב"ש. "החיסרון של נוואקמה הוא יתרון גדול עבורנו. אנשים לא מבינים עד כמה הוא חשוב לב"ש. אנחנו במומנטום יותר טוב, אבל במשחק כזה הכל יכול לקרות. חיכינו למשחק הזה ונבוא להוכיח שאנחנו יותר טובים", אמרו שחקנים במכבי ת"א, שקיימה אתמול את האימון המסכם שלה לקראת משחק העונה הערב מול הפועל ב"ש.

בניגוד לאימון ביום שישי, שאליו הגיעו כ־150 אוהדים שהורשו להיכנס למתחם וזרקו רימוני עשן לעבר כר הדשא, במטרה להטריף את השחקנים, האימון המסכם נערך ללא קהל. אבי ריקן ועומרי בן הרוש כשירים להתמודדות. ריקן אמור לחזור להרכב ככל הנראה על חשבון שפונגין.

פיטר בוס, שיודע כי מצפה לו משחק שבו היריבה תיזום במטרה לנסות להבקיע שערים, לא תירגל אתמול הרכב, אך נראה כי הוא יעדיף לעבות את הקישור האחורי, ולהציב בהרכב את שלומי אזולאי במקום טל בן חיים החלוץ, שייעדר עקב צהובים. במקרה כזה ערן זהבי יוסט לאגף, אך לאור האימונים בשבוע האחרון, יש סיכוי שבן בסט יקבל את הקרדיט בהרכב.

לקראת המשחק, מאות שוטרים וסדרנים יתפרסו באיצטדיון ומחוצה לו. במשטרה הדגישו כי: "בשבועיים האחרונים המשטרה עצרה בב"ש שלושה אוהדים - שניים בחשד שהשליכו מצתים לעבר המגרש נגד בני סכנין, ואוהד נוסף בחשד שסיפסר במינוי. הערב יוצבו שוטרים גלויים וסמויים והאבטחה ותפעל בנחישות ותגלה אפס סובלנות כנגד כל מי שינסה להפר את הסדר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...