יותר מאשר בקליבלנד היו זקוקים לניצחון 76:106 לפנות בוקר במפפיס, על מנת להתאושש מההפסד במשחק הפתיחה בשיקגו, בקאבס בעיקר היו מעוניינים בשקט. וניצחונות, בטח ב-30 הפרש, יוצרים שקט. את העונה שעברה פתחה הקבוצה של דייויד בלאט במאזן 7:5 לא מחמיא.
החדשות הכי חשובות משני המשחקים הראשונים מגיעות מכיווני של דייויד לאב, שלאחר מספר חודשים שבהם התאושש מפציעה ובכלל לא היה ברור כי הוא ימשיך בקבוצה, פתח את העונה עם 17.5 נקודות ו-10.5 ריבאונדים למשחק.
אגב, לברון ג'יימס, שיחסיו עם הפורוורד עברו עליות ומורודות בשנה שעברה, הביעה תמיכה גדולה בלאב. "אמרתי לכם שקווין יהיה המטרה העיקרית שלנו", אמר בסיום הניצחון, "הולכת להיות לו עונה מצוינת, הוא יחזור להיות אול סטאר. אני יודע שאני יכול להשיג את הנקודות שלי כשאני צריך אותן", המשיך ג'יימס, "אבל אני צריך את קווין אגרסיבי כמו שהוא היה הערב".
בלאט יכול להיות מרוצה בינתיים גם מהעומק שהקבוצה מגלה. נגד שיקגו שיתף 11 שחקנים ונגד ממפיס 13. הוא קיבל 50 נקודות מהספסל, כולל 14 מהצירוף החדש והוותיק, ריצ'ארד ג'פרסון, ו-12 מג'ארד קניגהאם, שהיה האחרון להכינס לסגל של הקבוצה. קליבלנד עדיין משחקת ללא קיירי אירווינג ואימן שאמפרט הפצועים.
בין שישי לשבת (01:00, ספורט 5) תקיים קליבלנד את הופעת הבכורה הביתית שלה כשתארח את מיאמי, קבוצתו לשעבר של ג'יימס. ההיט פתחו את העונה בניצחון 94:104 על שארלוט.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו