צעיר כבן 30 נהרג, ושלושה בני אדם נוספים נפצעו, אחד מהם קשה מאוד, בתאונה שאירעה הבוקר בכביש 1.
בשעה 08:49 נמסר למד"א מרחב איילון על תאונה קשה בין משאית לרכב פרטי בכביש מספר 1 סמוך למחלף לטרון לכיוון תל אביב. מבירור ראשוני של נסיבות התאונה עולה כי הרכב הפרטי עמד בשול הדרך. משאית שהגיעה מירושלים פגעה ברכב.
חובשים ופאראמדיקים של מד"א נאלצו לקבוע את מותו של הצעיר שנלכד ברכב שנפגע, והעניקו במקום טיפול רפואי לשלושת הפצועים בהם שניים במצב קשה ואחד במצב בינוני.
אחד מהפצועים קשה, צעיר כבן 20, סובל פגיעה רב מערכתית, ופונה כשהוא מורדם ומונשם. צעיר כבן 25 נפצע קשה מאוד - הוא סובל מפגיעת ראש ופונה לביה"ח כשהוא לא יציב מחוסר הכרה מונשם. פצוע נוסף במצב בינוני עם פגיעות ראש וגפיים. הפצועים פונו בניידות טיפול נמרץ לביה"ח הדסה עין כרם בירושלים.
פאראמדיק מד"א אופיר שיש שטיפל בנפגעים במקום סיפר: " מדובר בתאונה קשה מאוד, כשהגענו ראינו רכב מעוך בצורה קשה בחלקו האחורי, במושב האחורי נלכד גבר כבן 30, הוא היה מחוסר הכרה ללא נשימה, ללא דופק וסבל מפגיעה רב מערכתית קשה ביותר, לאחר שחולץ נאלצנו לקבוע את מותו במקום. אנשים שהיו עדים לתאונה חילצו שלושה פצועים שאותם מצאנו שוכבים מחוץ לרכב, שניים מהם היום מחוסרי הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה, ופצוע נוסף היה בהכרה מלאה וסבל גם הוא מפגיעה רב מערכתית. לאחר שייצבנו את מצבם בשטח פינינו אותם בדחיפות לבית חולים".
מדוברות איחוד הצלה נמסר: "בהגעת המתנדבים לזירה הם נתקלו בתאונה קשה עם מעורבות משאית ורכב פרטי. נהג הרכב נפצע קשה, נוסע שישב מאחוריו נהרג במקום כתוצאה מאופי הפגיעה הקשה ממנה סבל, ושני נוסעים ברכב נפצעו קשה ובינוני עד קשה. נהג המשאית טופל במצב קל. המתנדבים שהגיעו ראשונים לזירה העניקו טיפול רפואי ראשוני לנפגעים שפונו לאחר מכן להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים. צוותי זק"א ומשטרה פועלים במקום".